דילוג לתוכן

איך מחתנים ב-3 צעדים - הפרוספקט המקיף והמעשי + מאמרים

מהנעשה ונשמע ב"בנקל"
34 19 1.5k 16

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    1 פוסטים
    151 צפיות
    ארגון בנקלא
    יצאנו לדרך עם מבצע לקראת סוף השנה הלועזית + משימות כלליות והכי חשוב הגרלות שידרבנו אתכם להתחיל להתייעל כלכלית ולא פחות חשוב, להתכונן לחתונות הילדים מוקדם! ברכות ל @ארגון-תבונה על שת"פ מקצועי ופורה! חוסכים בתבונה מחתנים בנקל - מיזם חורף פ''ו.pdf
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    759 צפיות
    ס
    תמונה אחת שווה אלף מילים אזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת! מיסוי אמריקאי: מהו מס PFIC המאיים? מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון? בני זוג שאחד אמריקאי ואחד לא, על שם מי לפתוח חשבון השקעות? קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים קניית קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי ההשקעות הישראלים עדכונים חשובים בקרנות S&P 500 פופולריות + טיפ רוצים להפטר ממס רווח הון? כל המידע על החזר מס, כאן! קיבלתם דמי לידה השנה? יתכן שמגיע לכם יותר! תזכורות לקראת סוף שנת המס
  • 4 הצבעות
    9 פוסטים
    453 צפיות
    ס
    @רואה-את-הנולד יפה. תודה על העדכון! בסוף החודש הקרוב תקבל מייל מחברת חשמל עם בקשה לצלם את המונה ולהעלות את הצילום באתר של חברת חשמל, וזהו, החל מחודש לאחר מכן תהיה לקוח של בזק.
  • "קום ועשה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    10 הצבעות
    3 פוסטים
    231 צפיות
    ד
    @ביזנייעס ישבתי עם מנהל גמ"ח גדול ודיברתי אתו על בנקל והוא אמר לי אם רק היה לי מאה אלף שקל לחתונה של הבת שלי הכול היה נראה אחרת זה אומנם לא היה מספיק אבל היה לי מאיפה להתחיל... קם דור חדש
  • אל תפסידו כסף מעליית המע"מ

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    4
    5 הצבעות
    4 פוסטים
    241 צפיות
    י
    @ניסן-עציוני זה תפקיד של כל אחד לחשוב לפני שהוא עושה כל דבר משמעותי, וכל מקרה מצריך מחשבה לגופו האם זה שווה את זה או לא.