דילוג לתוכן

איך מחתנים ב-3 צעדים - הפרוספקט המקיף והמעשי + מאמרים

מהנעשה ונשמע ב"בנקל"
34 19 1.5k 16

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    1 פוסטים
    151 צפיות
    ארגון בנקלא
    יצאנו לדרך עם מבצע לקראת סוף השנה הלועזית + משימות כלליות והכי חשוב הגרלות שידרבנו אתכם להתחיל להתייעל כלכלית ולא פחות חשוב, להתכונן לחתונות הילדים מוקדם! ברכות ל @ארגון-תבונה על שת"פ מקצועי ופורה! חוסכים בתבונה מחתנים בנקל - מיזם חורף פ''ו.pdf
  • והרצים יצאו דחופים // ניסן עציוני

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    2
    3 הצבעות
    2 פוסטים
    145 צפיות
    אבי ה-נערהא
    נראה לי בשם הגראי"ל אמרו שהכל נכלל ב'כופין על הצדקה'. מתחבר לתוכן, הייתי מכוון יותר לעני קרוב שמתחבא בבית כנסת או בכולל ואנחנו יודעים שהוא נזקק כפשוטו, גופי הצדקה הגדולים עושים גם עושים וכופין על הצדקה בכל דרך חדשנית שניתן לשער. יש לכולנו עני קרוב, ת"ח או שלא, מישהו שלא נדון למה הוא במצב קשה ולמה הוא לא מתנהל נכון כלכלית ולמה אנחנו לא צריכים לתת לו כדי שילמד לחיות נכון, נפסיק להכנס לנעליים הקרועות של השני וניתן ביד רחבה ונעשה את המצווה שלנו והקב"ה יעשה את שלו.
  • "קום ועשה"

3
    10 הצבעות
    3 פוסטים
    231 צפיות
    ד
    @ביזנייעס ישבתי עם מנהל גמ"ח גדול ודיברתי אתו על בנקל והוא אמר לי אם רק היה לי מאה אלף שקל לחתונה של הבת שלי הכול היה נראה אחרת זה אומנם לא היה מספיק אבל היה לי מאיפה להתחיל... קם דור חדש
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

3
    7 הצבעות
    3 פוסטים
    202 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים
  • אל תפסידו כסף מעליית המע"מ

4
    5 הצבעות
    4 פוסטים
    241 צפיות
    י
    @ניסן-עציוני זה תפקיד של כל אחד לחשוב לפני שהוא עושה כל דבר משמעותי, וכל מקרה מצריך מחשבה לגופו האם זה שווה את זה או לא.