דילוג לתוכן

השקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !

נדל"ן
276 22 7.3k 18
  • 'ממון': זינוק בהתעניינות ברכישת נכסים מצד תושבי חוץ ויהודי התפוצות בעק' המלחמה, ההפגנות נגד ישראל והאנטישמיות. היעדים המובילים הם ת"א, ירושלים, נתניה ובית שמש.

• מ משהמשה התייחס לנושא זה
  • לא הייתי פה עד עתה [מסתבר גם בהמשך מחמת שינויי לו"ז] מתנצל שלא הגבתי לך ר'@משהמשה

• לא הייתי פה עד עתה [מסתבר גם בהמשך מחמת שינויי לו"ז] מתנצל שלא הגבתי לך ר'@משהמשה

@שמיל-שמיל חבל היית חסר...

• מתווך שהתעניינתי אצלו על עסקאות בירושלים
    כתב לי הודעה על עיסקת פריסייל חדשה ליד הפרויקט שאני קניתי בו שהמחירים בו כבר עברו את 40K למטר.
    לפי מה שהוא כתב זו באמת מציאה ויהיה רווח גדול מאוד בעיסקה הזו.

כך הוא כתב
    נכנסה לי כעת עסקה 2 דירות בפרוייקט צמוד ממש לפי מחיר של 33 למטר!!!
    חדש על הנייר
    ללא מדד
    ללא הלוואת קבלן
    20 - 80
    פרוייקט יוקרה.
    זה מציאה!!

עד כאן ההודעה שלו.

אני לא מכיר את המתווך אבל דיברתי איתו והעסקאות שהוא הציע היו מקצועיות וטובות.
    ובנוגע לפרויקט אני מכיר מצויין את האיזור ואוכל לבדוק את הכדאיות.
    מי שמתעניין יכול לפנות אלי למייל ‫A054840548@gmail.com‬
    כמובן שזה פוסט שיווקי הוא הציע לי עמלה על קונים...

• רק קחו בחשבון שמאות עיסקות 20-80 בוטלו בעקבות ירידת הנדל"ן. כל מי שמשקיע בעסקאות מהסוג הזה ואין לו כסף, עלול להפסיד כמה מאות שקלים כשהדירה תהיה מוכנה.

לא הייתי אומר השקעה סולידית.

השקעת נדל"ן סולידית ובטוחה, זה לקנות נכס ולהשכיר. ולחכות... אולי ישחק לך המזל ויהיה לך סיעתא דשמיא והנכס גם יעלה.
    ברור שעדיף לחפש מקומות שעתידים לעלות.
    אבל לקנות על הנייר כי אולי זה יעלה ואז תרוויח... מאות נפלו ובענק בזה

• רק קחו בחשבון שמאות עיסקות 20-80 בוטלו בעקבות ירידת הנדל"ן. כל מי שמשקיע בעסקאות מהסוג הזה ואין לו כסף, עלול להפסיד כמה מאות שקלים כשהדירה תהיה מוכנה.

לא הייתי אומר השקעה סולידית.

השקעת נדל"ן סולידית ובטוחה, זה לקנות נכס ולהשכיר. ולחכות... אולי ישחק לך המזל ויהיה לך סיעתא דשמיא והנכס גם יעלה.
    ברור שעדיף לחפש מקומות שעתידים לעלות.
    אבל לקנות על הנייר כי אולי זה יעלה ואז תרוויח... מאות נפלו ובענק בזה

@מבין-עניין
    השקעה סולידית ובטוחה זה לקנות עם פונטציאל השבחה כשיש לך אפשרות להשלים את העיסקה.
    אם יש לך אפשרות לקנות את הדירה באמת, זה סולידי לגמרי
    ו אם יש לך אפשרות רק להשלים את הרכישה עם משכנתא לכמה שנים שאותה תשלם מהלוואה + שכירות
    והתוכנית שלך למכור מיד.
    זה לא ממש סולידי אבל לא בסיכון גבוה.
    אם אין לך אפשרות להשלים ואתה בונה על קומבינות זה סיכון גבוה.

• ם לא הייתי ברור....
    בונה על עליית מחיר זו לא קומבינה. אבל זה סיכון גדול.
    דיברתי על כאלו שרוכשים ומשלמים 20% ו'בונים' על זה שכשיצטרכו להשלים 80% ימכרו את הדירה עם רווח.

• ם לא הייתי ברור....
    דיברתי על כאלו שרוכשים ומשלמים 20% ו'בונים' על זה שכשיצטרכו להשלים 80% ימכרו את הדירה עם רווח.

@מבין-עניין כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ם לא הייתי ברור....

אני מדבר על משהו מאוד ספציפי שכתבתי עליו כאן הרבה באשכול.
    לא מדובר על עליית מחיר כללית.
    מדובר על ניתוח נתונים ספציפיים מאוד של שכונה מסויימת ופרויקטים מסויימים שגם אם המחירים בארץ ירדו שם יהיה רווח.
    בגלל נתונים נקודתיים.
    ולכן אין בזה סיכון.
    אני עדיין לא שילמתי שקל על המשכנתא שלקחתי.
    והמחיר של הדירה מרגע החתימה על הרישום לפני כחודשיים ועד היום עלה בצורה כזו שכיסתה את כל ההוצאות הנלוות שלי והתחלתי כבר להרוויח לפני שהתחלתי לשלם.

• למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

@מבין-עניין כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

עיין לעיל מראש האשכול.

אולי תבקש מ @משהמשה תקציר.

למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

כבר "נהנו" כאן מזה הרבה מאוד...
    תוכל לדפדף באשכול במהירות יש שם את כל הנתונים.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    27 צפיות
    י
    מחפש דירת 3 חדרים במורדות גילה{הפרויקט החדש}....אשמח למידע על אנשם שמשכירים עדיפות לטווח ארוך....
  • גבעת זאב

נדל"ן גבעת זאב נדלן ירושלים
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    93 צפיות
    בניהו לויב
    @מור-בראל כתב בגבעת זאב: מה ההבדל בין גבעת זאב למעלה אדומים? מעלה אדומים זולה בכחצי מיליון שקלים מעלה אדומים עיר מסודרת ומפותחת עם כל השירותים – קניונים, סניפי קופות חולים, ביטוח לאומי, משרד הפנים, אזור תעשייה במישור אדומים. בעיר מעל 10 סניפים של רשתות המזון הגדולות כמו מעיין 2000, זול ובגדול, רמי לוי, יוחננוף, שופרסל סופר ספיר ועוד, ומקומות תעסוקה רבים. העיר עומדת על הרגליים שלה ונותנת מענה כמעט לכל מה שצריך בלי להידרש לירושלים על כל דבר. אך מבחינת קהילה חרדית – מדובר בכ־300 משפחות בלבד, לכן מי שמחפש קהילה גדולה ומגוונת – זה שיקול חשוב. גבעת זאב יקרה יותר, אבל עם ריכוז חרדי גדול – אלפי משפחות באגן האיילות, קרלין והבנייה החדשה. יש גם גיוון – מודרני, חוצניקים, קלאסי – ומי שזקוק לקהילה גדולה ירגיש שם בבית. יש את כל המוסדות החרדיים במקום. היא קרובה יותר למרכז ולכיוונים כמו קריית ספר, אלעד ובני ברק, מה שמקל על נגישות לעבודה או לבית ספר מחוץ לעיר. בנוסף, יש לה את עטרות בסמיכות, אבל רוב התעסוקה נשענת על ירושלים. לסיכום: מעלה אדומים – מחיר נמוך, עיר מפותחת ושירותים מלאים; גבעת זאב – קהילה חרדית גדולה, גיוון ומיקום נוח יותר למי שצריך את המרכז.
  • 3 הצבעות
    6 פוסטים
    286 צפיות
    חופש כלכליח
    @סומכוס כתב במה עדיף לזו''ץ עם ילד גבעת המורה או בית שאן: עפולה עילית עפולה עילית עולה כפול מבית שאן
  • 1 הצבעות
    8 פוסטים
    211 צפיות
    מ
    [image: 1755980517837-1000029327.png]
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    191 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.