דילוג לתוכן

עם מי התייעצת כשקנית דירה? הרחבות ודיונים

נדל"ן
5 5 225 6
  • כחלק מסקר שפתחתי באשכול נפרד כאן
    נשמח לדעת כל אחד ואחד, עם מי אתם מתייעצים כשאתם רוכשים דירה?
    וכמובן למה כן ולמה לא?
    מוזמנים להביע את דעתכם.

וכמובן למה כן ולמה לא?
    מוזמנים להביע את דעתכם.

@ועדת-הדיור-בצפון לפני שנתיים בבין הזמנים אב חודש אחרי החתונה פגשתי חבר צאלמר שקנה שנתיים קודם בצפת ב500 והדירה שווה כבר 900 והוא שאל אותי מה אני מתכונן לעשות אמרתי לו אתה יודע מחיר למשתכן יש לי 300 אני יזכה בבית שמש ב1.2 וכו' וכו' אמר לי החבר תפסיק לבלבל את המוח חברים שלך יושבים ומחכים שנתיים גם אם תזכה יהיה לך החזר של 5400 אם אתה רוצה תוך 20 שנה , לך תקנה בבית שאן יש שם עכשיו התקדמות והקמת קהילה זה האפשרוית שלך
    ההורים זרמו שאלתי רב מהישיבה והוא ממש נהנה לשמע על דירה ב540 4 חדרים במצב מצוין עם מחסן וכו' וזרמנו
    כשקיבלתי את המפתח אשתי ברוך השם ילדה ולהמשיך ביחי''ד בבני ברק לא היה אפשרי החלטנו לעבור יחידה דרך בית שאן הרי אנחנו צרכים לעשות עברה של הדירה נהיה שם חודשי הקיץ כנופש בחינם ואח''כ באלול נחזור ליחידה גדולה יותר בבני ברק ומשם הכל היסטוריה

• @ועדת-הדיור-בצפון לפני שנתיים בבין הזמנים אב חודש אחרי החתונה פגשתי חבר צאלמר שקנה שנתיים קודם בצפת ב500 והדירה שווה כבר 900 והוא שאל אותי מה אני מתכונן לעשות אמרתי לו אתה יודע מחיר למשתכן יש לי 300 אני יזכה בבית שמש ב1.2 וכו' וכו' אמר לי החבר תפסיק לבלבל את המוח חברים שלך יושבים ומחכים שנתיים גם אם תזכה יהיה לך החזר של 5400 אם אתה רוצה תוך 20 שנה , לך תקנה בבית שאן יש שם עכשיו התקדמות והקמת קהילה זה האפשרוית שלך
    ההורים זרמו שאלתי רב מהישיבה והוא ממש נהנה לשמע על דירה ב540 4 חדרים במצב מצוין עם מחסן וכו' וזרמנו
    כשקיבלתי את המפתח אשתי ברוך השם ילדה ולהמשיך ביחי''ד בבני ברק לא היה אפשרי החלטנו לעבור יחידה דרך בית שאן הרי אנחנו צרכים לעשות עברה של הדירה נהיה שם חודשי הקיץ כנופש בחינם ואח''כ באלול נחזור ליחידה גדולה יותר בבני ברק ומשם הכל היסטוריה

@תיווך-בית-שאן אשמח לדבבר איתך בטלפון, תוכל לשלוח לי מייל?

• האמת היא שכשקניתי את הדירה שלי, זה היה ממש ערב פסח (יומיים לפני בדיקת חמץ הייתה חתימת חוזה)...
    הדירה היא בפריפריה (ואני גר שם ומבסוט עד הגג) וההורים משני הצדדים הם מבני ברק,
    כך שלא ממש היה להם זמן לבדוק מי מו מה ו.... קפצנו למים ועשינו את זה לבד (עם הרבה אמונה וביטחון)

וכמובן למה כן ולמה לא?
    מוזמנים להביע את דעתכם.

@ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה
    לדירה שניה ושלישית 😉

בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    44 פוסטים
    816 צפיות
    נ
    @איש-יהודי הם לא כ"כ עסוקים כמו שאתה עושה אותם... הם יושבים ומבזבזים את הזמן בכנסת... דבר שני רוב החברי כנסת בכלל לא מבינים בנושא הזה ובוודאי שלא בשדקויות של שתי שכונות סמוכות הנקראות באותו שם, לדעת מה מתקדם ומה לא? חוץ ממשרד הבינוי והשיכון או ח,כ שמתעניין בכך באופן אישי! ואגב גם ממשרד הבינוי והשיכון נמסר שיש עיכוב מצד ראש העיר. וגם אם נאמר כדבריך שהם "עסוקים" הם בוודאי עסוקים בדברים אחרים ואין להם את הזמן לברר את העניין לעומק! אלא ביררו על קרית גת מערב וכמובן שענו להם שזה מתקדם והיה עכישו מכרזים והולך להיות גם הגרלות אח"כ וגם הפיחות תשתיות מתקדם צאוד, וכנראה שרוב חברי הכנסת בכלל לא יודעים שיש שכונה נוספת ליד עם אותו מספר דירות.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    40 צפיות
    מ
    אנחנו מחפשים דירה להשכרה וראינו דירת קבלן בבניין שעבר תמ"א 38 ונוספו לו קומות. איזה דברים כדאי לדעת/לבדוק/לשאול בפגישה? יש פה למישהו נסיון בלשכור דירה ישירות מהקבלן? המתווך אומר שהוא לא מתכנן למכור את הדירה רק להשכיר.
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    95 צפיות
    א
    @סמארט-הון אני מחפש למגורים לא להשקעה
  • 1 הצבעות
    36 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @שמיל-שמיל כתב בשאלת השאלות: האם לקנות דירה או לחכות?: השכירות הממוצעת יותר קרוב הל3.5 אחוז איפה?
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    659 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים