עם מי התייעצת כשקנית דירה? הרחבות ודיונים
-
כחלק מסקר שפתחתי באשכול נפרד כאן
נשמח לדעת כל אחד ואחד, עם מי אתם מתייעצים כשאתם רוכשים דירה?
וכמובן למה כן ולמה לא?
מוזמנים להביע את דעתכם. -
כחלק מסקר שפתחתי באשכול נפרד כאן
נשמח לדעת כל אחד ואחד, עם מי אתם מתייעצים כשאתם רוכשים דירה?
וכמובן למה כן ולמה לא?
מוזמנים להביע את דעתכם.@ועדת-הדיור-בצפון לפני שנתיים בבין הזמנים אב חודש אחרי החתונה פגשתי חבר צאלמר שקנה שנתיים קודם בצפת ב500 והדירה שווה כבר 900 והוא שאל אותי מה אני מתכונן לעשות אמרתי לו אתה יודע מחיר למשתכן יש לי 300 אני יזכה בבית שמש ב1.2 וכו' וכו' אמר לי החבר תפסיק לבלבל את המוח חברים שלך יושבים ומחכים שנתיים גם אם תזכה יהיה לך החזר של 5400 אם אתה רוצה תוך 20 שנה , לך תקנה בבית שאן יש שם עכשיו התקדמות והקמת קהילה זה האפשרוית שלך
ההורים זרמו שאלתי רב מהישיבה והוא ממש נהנה לשמע על דירה ב540 4 חדרים במצב מצוין עם מחסן וכו' וזרמנו
כשקיבלתי את המפתח אשתי ברוך השם ילדה ולהמשיך ביחי''ד בבני ברק לא היה אפשרי החלטנו לעבור יחידה דרך בית שאן הרי אנחנו צרכים לעשות עברה של הדירה נהיה שם חודשי הקיץ כנופש בחינם ואח''כ באלול נחזור ליחידה גדולה יותר בבני ברק ומשם הכל היסטוריה -
@ועדת-הדיור-בצפון לפני שנתיים בבין הזמנים אב חודש אחרי החתונה פגשתי חבר צאלמר שקנה שנתיים קודם בצפת ב500 והדירה שווה כבר 900 והוא שאל אותי מה אני מתכונן לעשות אמרתי לו אתה יודע מחיר למשתכן יש לי 300 אני יזכה בבית שמש ב1.2 וכו' וכו' אמר לי החבר תפסיק לבלבל את המוח חברים שלך יושבים ומחכים שנתיים גם אם תזכה יהיה לך החזר של 5400 אם אתה רוצה תוך 20 שנה , לך תקנה בבית שאן יש שם עכשיו התקדמות והקמת קהילה זה האפשרוית שלך
ההורים זרמו שאלתי רב מהישיבה והוא ממש נהנה לשמע על דירה ב540 4 חדרים במצב מצוין עם מחסן וכו' וזרמנו
כשקיבלתי את המפתח אשתי ברוך השם ילדה ולהמשיך ביחי''ד בבני ברק לא היה אפשרי החלטנו לעבור יחידה דרך בית שאן הרי אנחנו צרכים לעשות עברה של הדירה נהיה שם חודשי הקיץ כנופש בחינם ואח''כ באלול נחזור ליחידה גדולה יותר בבני ברק ומשם הכל היסטוריה@תיווך-בית-שאן אשמח לדבבר איתך בטלפון, תוכל לשלוח לי מייל?
-
האמת הא שכשקניתי את הדירה שלי, זה היה ממש ערב פסח (יומיים לפני בדיקת חמץ הייתה חתימת חוזה)...
הדירה היא בפריפריה (ואני גר שם ומבסוט עד הגג) וההורים משני הצדדים הם מבני ברק,
כך שלא ממש היה להם זמן לבדוק מי מו מה ו.... קפצנו למים ועשינו את זה לבד (עם הרבה אמונה וביטחון)