דילוג לתוכן

עדכוני משכנתאות

נדל"ן
64 11 1.4k 13
  • @chavy7032
    חשוב מאוד להדגיש לשים לב לכל האותיות הקטנות,
    ולהימנע מתשלומים מיותרים שיתווספו לכם להמשך חיי המשכנתא בחלק מהמקרים.
    לא תמיד זה שווה את זה.
    יש לבדוק כל מקרה לגופו.

לפי מה ששמתי לב
    בנק מזרחי טפחות הוא הבנק היחיד שאין סיכון מיותר להקפיא לחודש ולא מתווספים ריביות מיותרות אלא פשוט ההלוואה נפרסת לכל תקופת המשכנתא.

• עיקר ההטבות זה לחיילי המילואים או לאלו שביתם נפגעו
    וגם בבנק מזרחי טפחות כתוב שמה שזה רק בריביות לדיור ולא בריביות כל מטרה

• אבל אולי תעשה פה סיכום בפורום מה הם ההטבות בדיוק
    אשמח מאוד

• אבל בטפחות זה הטבה אמיתית

• אבל אולי תעשה פה סיכום בפורום מה הם ההטבות בדיוק
    אשמח מאוד

@chavy7032 את האמת, כמו שכתבתם, מכיון שברוב הבנקים ההטבות מיועדות למילואימניקים וכד' לכן זה פחות רלוונטי ללקוחות שלי ולרוב הציבור כאן בפורום, לכן לא השקעתי זמן לסכם את שלל ההטבות.
    מה שכן בדקתי וכבר כתבתי שבמזרחי טחות אכן זה הטבה שמיועדת לכולנו ונוגעת גם אלינו, אמנם יש כמה התניות כמו רק משכנתא לדיור, ותק של שנה, דירה יחידה והתנהלות תקינה 6 חודשים, אך לרובם זה עדיין רלוונטי ומשתלם.
    בהצלחה

• האם יש צפי לעליות ריבית בעקבות המלחמה?
    אולי גם בגלל משבר אפשרי בשוק הנפט שמשפיע על האינפלציה
    נפקא מינה לי האם לעשות עכשיו מיחזור פנימי או לחכות כ8 חודשים עד לתחנה הקרובה

• שאלה קשה במקדש
    אף אחד לא יודע מה הולך להיות
    דעתי האישית
    לנסות לחכות עוד שבוע שבועיים
    ולראות לפי המצב

• האם יש צפי לעליות ריבית בעקבות המלחמה?
    אולי גם בגלל משבר אפשרי בשוק הנפט שמשפיע על האינפלציה
    נפקא מינה לי האם לעשות עכשיו מיחזור פנימי או לחכות כ8 חודשים עד לתחנה הקרובה

@בוטח-בה
    אני חושב שזה דיי תלוי מה הסיבה למיחזור.

• מה שברור שכל מיחזור וכל משכנתא אין להשוות ולדמות אחת לשנייה
    מה שנראה לי ברמת העיקרון וברמה הכללית שהעוגנים קפצו רצינית היה נראה להמתין עוד שבוע שבועיים ולראות לאן פנינו הולכים

• סיכום הקלות
    5022cedd29984c239f6a02fd6f2f732a.jpg

• במזרחי טפחות
    יש 2 הטבות
    1 לכל הלקוחות חודש 1
    2 לבעלי עסקים 3 חודשים

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    7 פוסטים
    196 צפיות
    אבי ר.א
    @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: והגר"ח ענה לו שעל מנהל גמ"ח לבחון אך ורק את יכולת ההחזר של הלווה ומעבר לכך אין זה בסמכותו @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: וכמדומני שזה כן מוטל על בעל הגמ"ח לבחון/ להריח האם השגת התשואה היא באמצעים קונבנציונליים או שלא ובזה מאחריותו, עליו לא לסייע לדבר שבעיני רוב האנשים הוא מעשה טיפשי קצת סתירה. @משה-עוזיאל כתב בהאם עדיך לקחת הלוואה מגמ"ח או מהבנק?!: אינני מובן מה הבעייתיות בלקיחת הלוואה לצורך חיסכון עלות למשכנתא/השגת תשואה כנראה שעיקר הנושא הוא על תשואה, ובזה יכול להיות שיש קדימה לאדם שצריך את זה לכדי חייו, וודאי שאדם שצריך להעמיד אותו עכשיו עדיף על להעמיד אחר לעוד 20 שנה.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    240 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    189 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • עדכונים והסברים על משכנתאות ונדל"ן

נדל"ן משכנתא נדלן
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    371 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    588 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל