דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן ומשכנתאות
267 27 5.5k 18

נושאים מוצעים

• מחפש יועץ משכנתא זול

נדל"ן ומשכנתאות מיחזור משכנתא משכנתא
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    13 צפיות
    ק
    שלום וברכה מחפש יועץ משכנתא שלוקח זול לא חשוב לי הריביות כי זה לתקופה של שנתיים שלוש עד למכירת דירה אני צריך להוציא על הדירה שלי שיש בה כיום 33% משכנתא את המקסימום שאפשר להוציא עליה כדי לשלם הון עצמי לדירה חדשה שאני קונה אשמח ליצור קשר עד 3500 ש"ח
  • 2 הצבעות
    8 פוסטים
    188 צפיות
    ש
    הנה הקישור לפוסט הנ"ל. https://forum.benakel.org/post/3943
  • אינפלציה בירידה

נדל"ן ומשכנתאות בנק ישראל
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    143 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך כולם מתמחרים שכן, אבל אני סקרן האם זה קשור לשער דולר שקל או שיש באמת מגמה של ירידה כי אצלי בסופר היא לא מורגשת.
  • 0 הצבעות
    30 פוסטים
    980 צפיות
    chavy7032C
    בהמשך למה שלמדנו עד עכשיו דיברנו על ריבית פריים, ריבית קבועה וריבית משתנה, והבנו שבמסלולים המשתנים יש שני מרכיבים מרכזיים: עוגן – המנגנון שעל פיו הריבית משתנה מרווח – התוספת שהבנק מוסיף מעל העוגן עד כאן הכול ברור ️ אבל עכשיו מגיע שלב חשוב אחד קדימה בלמידה שלנו יש הוראה של בנק ישראל שקובעת משהו קריטי: העוגן לא יכול להיות בשליטת הבנק. כלומר – הבנק לא מחליט איך העוגן נקבע, והוא גם לא יכול "לשחק" איתו. העוגן חייב להיות מבוסס על גורם: חיצוני אובייקטיבי שלא תלוי בבנק לשון ההוראה – נב"ת 451, סעיף 16א.(א): "הבסיס לקביעת שיעור הריבית בהלוואה, במועד שינויו, יהיה אובייקטיבי חיצוני (היינו, שלתאגיד לא תהיה השפעה ישירה בקביעתו), כגון: שיעור הריבית הממוצעת כהגדרתה בצו הבנקאות (עמלות פירעון מוקדם), התשס"ב-2002, ריבית פריים או עקום האפס שמפרסם בנק ישראל." אז מה כן נשאר למשא ומתן? המרווח זה החלק היחיד שבו הבנק כן קובע — ועליו בדיוק אתם יכולים להשפיע. ולכן, כשאתם מקבלים הצעת משכנתא: אל תסתכלו רק על הריבית הכוללת. תפרקו אותה: מה העוגן מה המרווח כי מי שמבין את ההבדל — מתחיל לשלוט במשכנתא שלו, ולא להפך ️
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    272 צפיות
    ה. שלמהה
    @צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש: @ה-שלמה יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות? כן.