דילוג לתוכן

האם שווה לוותר על אזרחות אמריקאית בשביל לחסוך מיסוי?

נושא זה פוצל מתוך הנושא אזרח אמריקאי ושוק ההון מונטיפיורי

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    9 פוסטים
    200 צפיות
    ב
    השאלה אם עיקר היום אני אברך אז כדאי לי להיות עצאי שאינו עונה להגדרה? ההשלכה היחידה זה ביטוח לגימלאות אולי יש אפשרות לחזור בגיל מבוגר יותר ולהיות עצמאי שעונה להגדרה
  • 0 הצבעות
    62 פוסטים
    635 צפיות
    ב
    @צמיחה כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?: @מבין-עניין כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?: הרבה בילבולים ופילפולים.... מי שהשקיע בממונף ב10-20 שנה אחרונות, עשה המון. אני אישית הייתי בממונף פי2 ועברתי לפי 3 לפני כמה שנים. רווה הרבה נחת. הנה כמה דוגמאות לממונפות שאני מכיר. תסתכלו בהיסטוריה ולא תחשבו פעמיים כמובן רק למשקיעים לטווח רחוק ולא לבעלי לב חלש. https://www.bizportal.co.il/tradedfund/quote/performance/1146976 https://www.bizportal.co.il/tradedfund/quote/generalview/1146976 מי אמר שקשה לחתן ילדים???!!!! פשוט במקום לדבר ולהתפלפל, שימו כסף בהשקעות מממונפות וקנו קצת נדל"ן אני לא מכיר מומחה אחד שממליץ לרבים על קניית קרנות ממונפות. אני לא מכיר מישהו שנשאר שממונפות כ"כ הרבה זמן. בירידות גדולות קשה להישאר שם. גם לאנשים שאינם בעלי לב חלש. והסיפורים מפורסמים. השאלה שלי באה אחרי זה שכתבו שלא נשארים הרבה זמן וכן הקישורים שהובאו שגם היו לזמן קצר אם אנחנו מסתכלים על ממונפות לזמן קצר סביר להניח שת"א 35 יקפוץ בזמן הקרוב
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    475 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    165 צפיות
    ס
    @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: מה אתה מתכוון, אתה יכול לפרט יותר? תראה כאן. @שמיל-שמיל כתב בקרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים: בנוסף לאינטרקטיב יש ביטוח עד סכום מסויים בחשבון מממשלת ארה"ב, כדאי להוסיף את זה ליתרונות. נכון. יש לציין שבנוגע לאינטראקטיב ישראל זה לא עוזר, כי הביטוח הוא רק על מעילה וכדו' באינטראקטיב בארה"ב, ולא מכסה מעילה או משהו שיקרה במתווך הישראלי/קפריסאי. המתווך הזה לא מוכר ע"י אינטראקטיב ארה"ב, להבנתי הם פועלים תחת השם שלך בחשבון.
  • 0 הצבעות
    95 פוסטים
    3k צפיות
    שמיל שמילש
    צירפתי מדריך סיכום, מקוה שיהיה לתועלת סיכום אופני ההשעות לאזרחי ארה"ב