דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    227 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן מעולה!!!
  • 15 הצבעות
    35 פוסטים
    777 צפיות
    נ
    @יהודה-לה תודה על הקו! עוזר לי הרבה, הבנתי למה המחירים לא מעודכנים כי המחירים באתר למשל למטבעות קריפטו זה מעודכן לשעתיים אחורה למשל עכשיו 3:15 המחיר מעודכן באתר שהבאת ל13:00 ולקריפטו זה מאוד משמעותי יכול להיות בתוך שעתיים תנודות של 10%! מקווה שתוכל לשנות את זה, בכל מקרה תודה על הקו.
  • 1 הצבעות
    20 פוסטים
    450 צפיות
    ש
    @אבי-ר. הם לא קיבלו שום חדר בחינם הם פשוט סגרו איתם הסכם כלשהו מסתבר שבהנחה משמעותית ואולי אף חלק ב״תרומה״ בכל אופן, עד שלא תשאל אותם בדיוק כמה הם שילמו זה רק ניחוש דבר שני לא בטוח שזה רלוונטי בכלל שהם קיבלו את זה בתרומה לדעתך אם אני הולך לקנות בחנות פלונית למרות שהיא יותר יקרה כי הבעלים הוא ת״ח עני אני יכול להחשיב את כל הקניה ממעשרות? מה ההבדל בין זה לבין סוכן צימרים ת״ח עני ומה ההבדל בין סוכן צימרים לעמותה הנ״ל
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    473 צפיות
    ה
    @אור-שמח ברור ששווה לך לקחת מהם את ההלוואה של ה - 20 אלף ולהשקיע אותו. והחסכון של ה - 1000 תעשה בפריעת ההלוואה. כי מנסיון אתם. אתה תוכל עוד בערך 5 שנים כבר לקחת 80 אלף מתוך הסכום כהלוואה. וגם אותו עוד 5 שנים להשקיע וכנגד לשלם להם 800 ש"ח בערך - ששוב זה יהיה החיסכון החודשי שלך. ובהשקעה אתה מקבל ריבית דריבית לבנתיים