דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
@משכנתא-בקצב-שלך מינצברג כאן.
אפשר אולי להגיד שבמידה ואגיע להסכם גם מול מגדל או לחילופין הסוכנות תגבה אותי גם למה שכבר קיים במגדל - יוכלו גם להכניס את אלה של ה 0.35
@יוסף-מינצברג כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
@משכנתא-בקצב-שלך מינצברג כאן.
אפשר אולי להגיד שבמידה ואגיע להסכם גם מול מגדל או לחילופין הסוכנות תגבה אותי גם למה שכבר קיים במגדל - יוכלו גם להכניס את אלה של ה 0.35
תכל'ס מתי יהיה חוברת הסבר מפורטת וברורה על התוכנית?
-
הייתי שמח שהרב @יוסף-מינצברג יסביר לציבור:
-
האם אפשר לנעול את הכסף כיום?
-
באיזה דרך והאם יש מגע למישהו עם הכסף שלי (גם שעבוד נחשב מגע וזה מסוכן מאוד).
ואם אין נעילה ואין כלום. אז זה סתם מיליון שקל של יחצ על פתיחת קופות גמל, כמו שבעלי האכסניא דכאן כבר עושים שנתיים בלי הטרלול התקשורתי הזה.
כל היום אני נשאל על זה ואני עונה לשואלים שאני יותר בהלם מהם על כמות הכסף שנזרקת על יחצ ופרסום בלי שיש להם תוכנית אמיתית אלא רק דיבורים.
יש תחושה באויר שהם רצו להקדים את הפרסום של החסידויות הגדולות ולהיות הראשונים שצועקים שהם מתכננים להציע הלוואות ולנעול את הכסף, בזמן שאפילו תוכנית ראויה להציע אין להם.
אותה גברת (הגמ"ח המרכזי) בשינוי אדרת. -
-
-
-
ואם אין נעילה ואין כלום. אז זה סתם מיליון שקל של יחצ על פתיחת קופות גמל, כמו שבעלי האכסניא דכאן כבר עושים שנתיים בלי הטרלול התקשורתי הזה.
כל היום אני נשאל על זה ואני עונה לשואלים שאני יותר בהלם מהם על כמות הכסף שנזרקת על יחצ ופרסום בלי שיש להם תוכנית אמיתית אלא רק דיבורים.
יש תחושה באויר שהם רצו להקדים את הפרסום של החסידויות הגדולות ולהיות הראשונים שצועקים שהם מתכננים להציע הלוואות ולנעול את הכסף, בזמן שאפילו תוכנית ראויה להציע אין להם.
אותה גברת (הגמ"ח המרכזי) בשינוי אדרת.@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
כל היום אני נשאל
כל היום אני שואל.
מעניין אם יש כאן בפורום עוד מישהו שכל היום הוא נשאל את זה?!
-
-
-
-
אותה גברת (הגמ"ח המרכזי) בשינוי אדרת.@אבי-ה-נערה
אני לא הדובר של @יוסף-מינצברג ,
אבל זה לא קשור לגמ"ח המרכזי,
הגמ"ח נשאר גמ"ח בלי שום קשר להשקעות.
משיאים הם אלו שמקשרים בין הגמ"ח לשוק ההון.
עוד קצת סבלנות ותצא חוברת עם כל המידע,
מה משיאים עושים בדיוק. -
-
@אבי-ה-נערה
אני לא הדובר של @יוסף-מינצברג ,
אבל זה לא קשור לגמ"ח המרכזי,
הגמ"ח נשאר גמ"ח בלי שום קשר להשקעות.
משיאים הם אלו שמקשרים בין הגמ"ח לשוק ההון.
עוד קצת סבלנות ותצא חוברת עם כל המידע,
מה משיאים עושים בדיוק.הרב @צמיחה היקר,
אתה כנראה לא מעודכן אבל הרב אלתר מנכל הגמח המרכזי לא מסתיר שהוא היזם והמייסד של משיאים (הוא גם בחר את השם), והגמח הוא הגורם המממן של כל היח"צ שאתה פוגש ברחובות ובעיתונים ובקבוצות.
הרב @יוסף-מינצברג הובא לשם למטרות יח"צ (הוא איש ראוי ודובר רהוט וחכם).
אני חושב שזה יתן לך פרספקטיבה למה אני חושב שיש כאן דאגה קודם כל לעצמם ואחרי זה לציבור. -
@חסידישער כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
להפקיד בשוק ההון באמצעות הלואה הנתנת ב 4 פעימות כאשר בכל כ 4 שנים
ליתר דיוק---
להפקיד סכומים קטנים בהפקדות חודשיות קבועות
ובנוסף יהיו גם 4 הלוואות בנקאיות[בסכומים של 30 אלף בריביות מוזלות] במהלך התקופה שיכנסו גם הם לתיק ההשקעות והפירעון עליהם יהיה חלק מהתשלום החודשי שהגדירו מראש.
[תהיה גם אופציה לבחור מסלול ללא ההלוואות באמצע]@משכנתא-בקצב-שלך כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
[בסכומים של 30 אלף בריביות מוזלות]
בהעברת משכורת של 5,000 ש"ח יש כמה בנקים שנותנים כזו הלואה ללא ריבית כלל.
-
@משכנתא-בקצב-שלך כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
[בסכומים של 30 אלף בריביות מוזלות]
@אס-אנד-פי כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
אכן.
אך מה זה קשור לכאן???בנוסף, מדובר כאן על 4 הלוואות בהפרשים של 4 שנים...
-
אכן.
אך מה זה קשור לכאן???בנוסף, מדובר כאן על 4 הלוואות בהפרשים של 4 שנים...
אכן.
אך מה זה קשור לכאן???עקרונות התוכנית ניתנים ליישום עצמאי, [לקיחת הלוואה כמינוף להשקעה, ולקיחת הלוואה בזמן נישואי הילדים תחת משיכה מההשקעה.] המעלות שיכולות להיות בתוכנית המדוברת הם בעיקר עלות הריביות ודמי הניהול, שאינם ידועים עדיין כעת, ולכן כל עלות יתרה באחד המרכיבים מהאפשרויות העצמאיות משנה את כל החישוב בתועלת/הפסד שיש בתוכנית.
יש אומנם גם מעלות אפשריות אחרות בתוכנית של פשטות הניהול ומיעוט התעסקות, או ביטחון יחסי בקיום האפשרות במודל זה לטווח ארוך, וגם עליהם חסרים עדיין פרטים.
בנוסף, מדובר כאן על 4 הלוואות בהפרשים של 4 שנים...
כמובן שלאחר שמסיימים לשלם על ההלואה אפשר לפתוח חשבון בבנק אחר להעביר לשם את המשכורת ולקבל שוב הלואה ללא ריבית.
-
התכנית של 'משיאים' יצאה לאור
יש למישהו מסקנות ברורות על התכנית?
א. השקעה בתכנית מול השקעה פשוטה שוק ההון.
ב. השקעה בתכנית מול השקעה ממונפת בשוק ההון, לפי גודל המינוף שהתכנית מציעה.
ג. לאלו שאוסרים להשקיע עבור נישואי הילדים בשוק ההון ממעשרות ומתירים להפקיד ממעשרות בגמ"ח המרכזי, האם ההיתר בתוקף? לאור כך שההלוואות מיועדות למינוף ולא עבור צורך מידי.
-
התכנית של 'משיאים' יצאה לאור
יש למישהו מסקנות ברורות על התכנית?
א. השקעה בתכנית מול השקעה פשוטה שוק ההון.
ב. השקעה בתכנית מול השקעה ממונפת בשוק ההון, לפי גודל המינוף שהתכנית מציעה.
ג. לאלו שאוסרים להשקיע עבור נישואי הילדים בשוק ההון ממעשרות ומתירים להפקיד ממעשרות בגמ"ח המרכזי, האם ההיתר בתוקף? לאור כך שההלוואות מיועדות למינוף ולא עבור צורך מידי.
@שואף-לדעת
תחכה שהחוברת תצא לאור.