דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    50 פוסטים
    407 צפיות
    א
    @משהמשה כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט: אחזור על דברי ביתר בהירות, בנדלן עד שמשהו משתנה לוקח לא מעט זמן, ומי שמתייעץ עם אנשי מקצוע גם אם יש הפסדים הוא יכול לצאת בזמן. בשוק ההון התנודות מהירות ולא בטוח שתוכל לצאת, וגם כשיהיו ירידות הרי ההמלצה לא לצאת, ומה יקרה אם פתאום יהיה שינוי עולמי והירידות ימשיכו? לא שאני חושב שזה מה שיקרה, אבל לכן זה נקרא השקעה בסיכון גבוה. מי שמתייעץ עם אנשי מקצוע לא עושה מינופים מוגזמים בנדלן, ואם הוא כן עושה את זה הוא מודע לסיכון שהוא לוקח על עצמו. ומי שלא מתייעץ בכל מקרה יכול לשים את כספו על קרן הצבי בהשקעה בנדלן שהיא מפסידה מראש. או שמדובר בנוכלות, או שיתמזל מזלו וירוויח. דוגמא לסיכון בנדל"ן שהתממש - יש לי חבר שקנה בהמלצת אנשי מקצוע לפני כשנתיים פלוס דירה ב20/80 בהנחה שעד גמר הבניה המחיר יעלה והוא ימכור מיד לאחר טופס 4 ברווח, כמובן שיש לו עלויות נלוות מעבר למחיר הדירה של 150K בערך דמי תיווך ועו"ד יעוץ משכנתאות וריביות וכדו', - בנתיים המחירים רק ירדו מעט והוא כוסס צפרניו שמא לא יחזרו לעלות בשנה הקרובה עד שיוכרח למכור, הוא גם לא יכול למכור עכשיו לפני שהסתיימה הבניה. כמובן שיש השקעות נדל"ן עם יותר סיכון ויש שעם פחות, אבל לספר לציבור באופן כללי שהשקעות נדל"ן זה נטול סיכונים - זה לא בסדר. @משהמשה כתב בשגעון שוק ההון - עו"ד נתן רוזנבלט: נראה לי שאני מודע לכך הרבה לפני שהתחיל הטרנד הנוכחי של שוק ההון. מה זה קשור לענין הנדון כאן ???????????. דובר על בעיתיות שיווק השקעה בשוק ההון לכלל הציבור בטענה שהדבר מסוכן ולא מתאים לכלל, ולכן יש חשיבות מרובה לכך שהציבור מימלא נמצא שם וצריך להיות מודע לאפשרויות בזה, כך שסה"כ מדובר על להוסיף כלי חסכון נוסף בסגנון אותם שקיימים אצל כולם מימלא, ולא בתוספת משהו 'חדש' לציבור.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    330 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן מעולה!!!
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    387 צפיות
    הקול השפויה
    יש על זה אשכול פעיל: https://forum.benakel.org/topic/786/דרמה-הגמ-ח-המרכזי-הולך-לשלב-בתוכנית-הפקדות-בשוק-ההון/56
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    314 צפיות
    בוטח בה'ב
    @ברמיזא כן זה קורס החינמי
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו