דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?
-
נראה לי שכדאי לחכות לפרסום רשמי ומסודר.
או שיש כאן מישהו (@יוסף-מינצברג @ניסן-עציוני? ) שיידע לתת פרטים מבפנים. -
@סימולציה-פשוטה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
רעידת אדמה בעולם הגמ”חים: בסוף השבוע הקרוב תוטל “פצצה” בשוק הגמ”חים החרדי עם השקתו של מוצר פיננסי תקדימי, פרי של שיתוף פעולה בין גופים בשוק ההון למספר גמ”חים מובילים. המוצר החדש, שלא ניתן היה להשיג עד היום, ישלב לראשונה בין עולם הגמ”חים לשוק ההון, תוך ניצול היתרונות של כל אפיק, ויספק פתרון פורץ דרך בכל הקשור לחיסכון של משפחות חרדיות. הדרמה כבר החלה מאחורי הקלעים, כאשר הקהילות הגדולות ביותר ביקשו להצטרף לשיטה וצפויות להציג את עיקרי התכנית בתוך הקהילות כבר בזמן הקרוב
0
**לא רואה פה דרמה..
אני רואה פה כלי חדש שהם יעשקו דרכו את הציבור.
אלפי משפחות שהם הכניסו במודע לסחרור של הלוואות, למה נראה להם שהציבור יסמוך עליהם שוב פעם?מי חושב שהציבור החרדי אויל, שכל מה שאומרים לו הוא אומר אמן?
כל כך הרבה שנים לחשוב שכל העשרות מיליוני שקלים שהם מוציאים על פרסום, משרדים מפוארים כאילו הם בנק. והכל מכסף של אברכים דלפונים שהם עוד עשו להם טובה ונתנו להם הלוואה.
תנו לנו לחיות את חיינו בבגרות. די!
תנו לנו לחסוך את כספנו בדרך המלך ולחתן את ילדינו בכבוד ובלי פולישטיק!!**@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מי חושב שהציבור החרדי אויל, שכל מה שאומרים לו הוא אומר אמן?
כל כך הרבה שנים לחשוב שכל העשרות מיליוני שקלים שהם מוציאים על פרסום, משרדים מפוארים כאילו הם בנק. והכל מכסף של אברכים דלפונים שהם עוד עשו להם טובה ונתנו להם הלוואה.
תנו לנו לחסוך את כספנו בדרך המלך ולחתן את ילדינו בכבוד ובלי פולישטיק!!**לא ברור מה יש לך נגדם???!!!
-
@אבי-ה-נערה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
מי חושב שהציבור החרדי אויל, שכל מה שאומרים לו הוא אומר אמן?
תנו לנו לחסוך את כספנו בדרך המלך ולחתן את ילדינו בכבוד ובלי פולישטיק!!**לא ברור מה יש לך נגדם???!!!
-
חלק מהרעיון זה להציל את אותם אנשים שנמצאים בשלב שהברירה היחידה שלהם זה לקחת הלוואה מהגמ"ח המרכזי, ואם כולם מושכים את הכסף מהגמ"ח ולא מצטרפים חדשים, אז הוא לא יוכל לתת הלוואות.
אדרבה זה דבר מבורך ובאמת הצלה.@צמיחה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
חלק מהרעיון זה להציל את אותם אנשים שנמצאים בשלב שהברירה היחידה שלהם זה לקחת הלוואה מהגמ"ח המרכזי, ואם כולם מושכים את הכסף מהגמ"ח ולא מצטרפים חדשים, אז הוא לא יוכל לתת הלוואות.
אדרבה זה דבר מבורך ובאמת הצלה.מעניין,
כולם נוקטים שהגמ''ח המרכזי הוא לא פרמידה.
ולפ''ד הוא כן. -
@צמיחה כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ולפ''ד הוא כן.@סמארט-הון כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ולפ''ד הוא כן.אני לא יודע מה הגמ"ח המרכזי כיום
אבל לפני שנים שהם קמו התקשרתי ושאלתי אותם אם בעצם הם בנויים על לקוחות חדשים והם אמרו כן אבל תמיד באים חדשים ( אני אישית לא הכנסתי לגמ"ח בין היתר בגלל זה) -
@סמארט-הון כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
ולפ''ד הוא כן.אני לא יודע מה הגמ"ח המרכזי כיום
אבל לפני שנים שהם קמו התקשרתי ושאלתי אותם אם בעצם הם בנויים על לקוחות חדשים והם אמרו כן אבל תמיד באים חדשים ( אני אישית לא הכנסתי לגמ"ח בין היתר בגלל זה) -
@שואף-לדעת כתב בדרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?:
בכנס בנווה יעקב, מנכ"ל הגמ"ח המרכזי הצהיר שהגמ"ח אינו מושקע בשום השקעה.
הוא אמר שהוא גם לא יהיה או שהוא דבר רק על ההווה?