מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לכל המנסים להוכיח את עמדתם ל@פייביש נא לא לשכוח:
@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לצערי המניע שלי הוא שיעמום...
ובכ"ז לא התגברת על עצמך והגבת...
@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
לכל המנסים להוכיח את עמדתם ל@פייביש נא לא לשכוח:
לצערי המניע שלי הוא שיעמום...
ובכ"ז לא התגברת על עצמך והגבת...
לתועלת כולנו ותודה לו על כך
-
@כתלמיד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@פייביש
תחזור עוד פעם על אותו שטות אני לא דובר של אף כותב בפרוג או בכל מקום אחר
ועדיין אני חושב שלהפיל אברכים זה מעשה חמור שאין כמוהוהכל שטויות איצ'ה מעולם לא נתן לאף אחד להבין נגד מה שנכתב במכתב
תמיד היה לו מידע מלא ולא חלקי על המכרות
מיכה שולם הסביר את לשון המכתב בצורה הכי ברורה שיש למי שלא יודע לקרוא, זה שאנשים הבינו אחרת זה בעיה שלהם
וקובי טורנהיים בכלל כל הסטטוסים שלו עוברים בקרה בביה"ד והוא לא מוציא כלום בלי הנחיית הרבנים [כמו איצ'ה...] -
@פייביש
היינו איפה שזלזלתם בדיין הרב ב@כתלמיד לצערי על זה אני לא מוחל לך
תביא ציטוט אחד! שלי שאני מזלזל ברב ברוורמן -
-
@פייביש
גמרתי לענות לשיעמום
לילה טובעברתי על הפוסטים של @פייביש ובאמת לא ראיתי שם שום זלזול ברב ב.
אבל לא הבנתי את @פייביש מצד אחד הוא פועל משיעמום מצד שני @הקול-השפוי כתב למעלה שהוא מופעל מטעם בעלי המכרה?
@יושב-בגנים יש לך הסבר לתופעה? -
ההתנצחות כאן מאתמול בלילה היא הכי לא עניינית
מצד אחד תומכי היזם שלא מוכנים להודות בטעות לגייס כסף מהאברכים שעל זה הרב הייזלר הביע בקורת גלויה ותקיפה.
מצד שני מתנגדי ההשקעה שלא מוכנים לקבל את ההכרעה שלא נעשה כאן עוקץ ושכספי ההשקעה נותבו בצורה מבוקרת.
כל פעם שאחד מהצדדים מעלה טיעון ראוי, הצד השני מנסה לרמוס אותו אישית - ולצערי זה משני הצדדים.
חבל. חבל. חבל. -
לדעתי צריך לפצל את האשכול לשניים
האחד יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על הפורום לה"ה מי הם חבריו מה מטרתם ומה אתה חושב על דרך התנהלותם
השני יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על אתיקה ומוסר בנוגע להשקעות מסוכנות מה מותר מה אסור מה הם הגבולות שבהם זה הופך מלסכן את עצמך להימור מסוכן על כסף של אנשים אחריםואולי גם עוד כמה אשכולות נלווים כמו אשכול על מה מותר למשתמש חדש להגיב ועל מה אסור או אשכול להבנת מושגי בסיס בשפה העברית מה כוונתם או אשכול איך להשתמש במקלדת בצורה מכובדת...
-
לדעתי צריך לפצל את האשכול לשניים
האחד יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על הפורום לה"ה מי הם חבריו מה מטרתם ומה אתה חושב על דרך התנהלותם
השני יקרא - מישהו יכול לתת פרטים על אתיקה ומוסר בנוגע להשקעות מסוכנות מה מותר מה אסור מה הם הגבולות שבהם זה הופך מלסכן את עצמך להימור מסוכן על כסף של אנשים אחריםואולי גם עוד כמה אשכולות נלווים כמו אשכול על מה מותר למשתמש חדש להגיב ועל מה אסור או אשכול להבנת מושגי בסיס בשפה העברית מה כוונתם או אשכול איך להשתמש במקלדת בצורה מכובדת...
-
@פייביש
גמרתי לענות לשיעמום
אבל לא הבנתי את @פייביש מצד אחד הוא פועל משיעמום מצד שני @הקול-השפוי כתב למעלה שהוא מופעל מטעם בעלי המכרה?
@יושב-בגנים יש לך הסבר לתופעה?@פאשט-ע-איד כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@פייביש
גמרתי לענות לשיעמום
@יושב-בגנים יש לך הסבר לתופעה?איפה?