דילוג לתוכן

העמלות האלו הגיוניות?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
43 17 1.4k 14

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    12 פוסטים
    139 צפיות
    G
    @רחל-עומסי למה שהחינוך העצמאי יסכימו לעשות דבר כזה? להוסיף על חשבונם הפרשות מעסיק מעבר למה שהחוק מחייב אותם? יש אסמכתא רשמית להנחייה החדשה הזו?
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    73 צפיות
    Y
    כנראה הוא התכוון האם מי שיש לו עסק האם גם בן זוג ורשום וגם הבן זוג יכולים לפתוח קרן השתלמות
  • 1 הצבעות
    8 פוסטים
    125 צפיות
    M
    תודה רבה לכל המגיבים אני מגיב באיחור, עדיף מאוחר מאשר לא , רק עכשיו קראתי את התגובות מפאת חוסר זמן אבל החכמתם אותי, ואעשה שיעורי בית, תודה רבה
  • 4 הצבעות
    10 פוסטים
    142 צפיות
    הון_כשרה
    @רחל-עומסי לצערי, מה שכתבתי נכון גם לגבי בעלי רשיון. יש מעלות מסויימות לבעל רשיון, אבל זה לא אחד מהם. בעלי רשיון אין להם גישה ליותר מידע על תמהיל המסלולים מאשר כלל הציבור. חלק מהמידע נמצא באתרים של החברה - בהצהרת מדיניות, אבל לא הכל. אין חובה לחברה לפרט עד הסוף, בהרבה מקרים מצהירים רק על "מדד יחוס" ולא על המדד שבו משקיעים. יש גם הבדלים (לעיתים רחוקות) בין מה שקורה בפועל ומה שהחברות אומרות. אני מסכים שבעל רשיון אמור להשקיע מאמץ להכיר תמהיל ומדיניות ההשקעה, אבל יש מעט מאד בעלי רשיון שידעו באמת ההבדלים בין המסלולים. ואני לא מאשים אותם, כי באמת המידע אינו מספיק נגיש, וגם אחרי מאמץ גדול לא מגיעים לכל הפרטים.
  • 13 הצבעות
    57 פוסטים
    2k צפיות
    י
    https://marketing.isracard.co.il/clubs/ זה הכרטיס של ישרכרט, שם הכרטיס הוא BASIC הוא מצויין לרכישות בחו"ל להשוואה, דמי כרטיס- ישרכרט חינם, מותנה בשימוש כל שהוא כל חודש, במקס חינם, (רשמית מותנה כל עוד הלקוח עובד בפייסבוק, מעשית כנראה חינם לכולם) עמלת המרה- בישרכרט חינם, במקס 1 אחוז, תאריך החיוב על עסקאות חול- בישרכרט נדחה לתאריך החיוב החודשי ללא עלות, במקס כנראה גם כך, אולי צריך לבקש את זה ולבדוק שזה לא עולה עמלה, מאמץ בפתיחת הכרטיס- בישרכרט צריך זיהוי באמצעות מצלמת מחשב ואז הכרטיס פעיל מיד ונשלח בדואר רגיל, במקס לפי הזכור לי אין צורך בזיהוי כזה רק בת.ז. לשליח