פניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה
-
אולי יועיל למישהו
בהראל מתכננים העלאות בדמי ניהול בזמן הקרוב
כך הם שלחו לסוכנים שלהםכך שמי שמעוניין בהראל ורוצה לעבור מהם כדי להתמקח ע" לחזור, לא בטוח שיוכל...
-
מדובר בפנסיה של אישתי היא מרוויחה ברוטו כ9.5 אלף
אלו הנתונים שלה
במיטב- 40,000 שח, לא פעילה, חלקה לא כשר
במור צבירה של מעל 20,000 שח, לא כשר, פעילה
שתיהן במסלול ברירת מחדל של 1 אחוז ו- 0.22דמי הניהול שהציעו לי הם 1.5 מהפקדה ו- 0.1 מצבירה, אלו דמי ניהול שמתאימים להכנסה של 10,000 שח, ומותאמים לכך שככל שהצבירה תגדל, זה ילך וישתלם לכם.
כך לטענתם, האם זה נכון?קה"ש- במסלול עובדי הוראה עם דמי ניהול של 0.12, מסלול כשר (בערך 32 אלף)
אם אני פותח קה"ש רגילה, זה בדמי ניהול של 0.6, אבל עם מגוון של מסלולים כמו קה"ש רגילה, האם זה עדיף? וזה לא בזבוז בנוגע לסכום שקיים כבר בהשתלמות של מורות?גמל גל- קופה בלי חלופה כשרה, דמי ניהול של 0.21, היא לא פעילה יש בה בערך 2000 ש"ח והציעו לי להכניס לפנסיה.
ועוד שאלה אחרונה דיברתי עם יועץ השקעות מסוים (מדובר באדם ש35 שנה בתחום והוא מוצלח מאוד ויש לו הרבה מאוד לקוחות חלקם חברות גדולות) שאמר לי שאת הפנסיה לא להעביר לסיכון מוגבר גם עם זה עוד 35 שנה. כי הפנסיה זה הביטוח היחד ולא מהמרים עליו.
@חיסכון-לחתונה כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
דמי הניהול שהציעו לי הם 1.5 מהפקדה ו- 0.1 מצבירה, אלו דמי ניהול שמתאימים להכנסה של 10,000 שח, ומותאמים לכך שככל שהצבירה תגדל, זה ילך וישתלם לכם.
לדעתי בצבירה הנוכחית כדי לקבל ד"נ זולים מההפקדה ע"ח הצבירה, וכשהצבירה תגדל לשנות את תמהיל ד"נ.
אני יכול להשיג לך משהו שנותן 0.9% מהפקדה ו0.16% מצבירה. -
הבנתי מסוכן ביטוח שהאיזון האקטוארי של מגדל שלילי ולכן לא כדאי להשים שם אפי' שהדמי ניהול שלהם נמוכים האם זה נכון? מה המשקל שצריך לתת לאיזון האקטוארי?
@השומר כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
@צמיחה בהראל דרך סוכנים מסוימים אפשר להשיג 1.1 מהפקדה ו0.1 מצבירה שזה משתלם לדעתי אם יש כבר כמה עשרות אלפים בתיק.
נשמח שתעלה פרטים
-
כל מי שכתב שיש לו אפשרות או מידע על אופציות טובות יותר נשמח כולם כאן לטלפונים ופירוט.
-
עוד שאלה:
הסוכן מציע לי 2 הצעות:
א. הראל 1.5 הפקדה ו0.11 צבירה
ב. מגדל 1.3 הפקדה ו0.12 צבירה
והוא אומר לי שהראל שווה יותר בגלל הצבירה הנמוכה.
כאמור יש לי כיום 62 אלף צבירה והפקדה ממשכורת של 10 אלף.
הואצודק?
זה נשמע לי מוזר -
הבנתי מסוכן ביטוח שהאיזון האקטוארי של מגדל שלילי ולכן לא כדאי להשים שם אפי' שהדמי ניהול שלהם נמוכים האם זה נכון? מה המשקל שצריך לתת לאיזון האקטוארי?
@השומר כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
@צמיחה בהראל דרך סוכנים מסוימים אפשר להשיג 1.1 מהפקדה ו0.1 מצבירה שזה משתלם לדעתי אם יש כבר כמה עשרות אלפים בתיק.
נשמח שתעלה פרטים
-
@בן-עליה
כרגע אין שום חברה שיש לה איזון אקטוארי שלילי, חוץ ממור ומנורה.
פנסיה כל המסלולים.pdf@צמיחה כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
@בן-עליה
כרגע אין שום חברה שיש לה איזון אקטוארי שלילי, חוץ ממור ומנורה.
פנסיה כל המסלולים.pdfיכול להיות שהם דיברו למשך השנים האחרונות?
-
עוד שאלה:
הסוכן מציע לי 2 הצעות:
א. הראל 1.5 הפקדה ו0.11 צבירה
ב. מגדל 1.3 הפקדה ו0.12 צבירה
כאמור יש לי כיום 62 אלף צבירה והפקדה ממשכורת של 10 אלף.
הואצודק?
זה נשמע לי מוזר@חיסכון-לחתונה כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
הפוך בצבירה נמוכה עדיף דמי ניהול זולים מהפקדה, אני כאמור הייתי הולך על ההצעה של 0.9% 0.16%
-
@חיסכון-לחתונה כתב בפניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה:
הפוך בצבירה נמוכה עדיף דמי ניהול זולים מהפקדה, אני כאמור הייתי הולך על ההצעה של 0.9% 0.16%
@מתכנן-פיננסי
איפה וממי אפשר להשיג את זה?