דילוג לתוכן

פניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
25 7 101 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    41 צפיות
    צ
    @יוסף-ג הכוונה למסלול שנקרא קימות, אי"צ לנטרל מט"ח לטווח ארוך. תחפש כאן בפורום על גידור מט"ח יש הרבה חומר ע"ז.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    57 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    209 צפיות
    צ
    @שמיל-שמיל אני לא יכול להכפיש חברה, אבל יכול לציין שאשתי עבדה כמנהלת תיקי לקוחות ועיקר הבעיות מדיווחים כוזבים ועוד היה איתם. ברמה שכמעט פנו בתלונה למשרד האוצר. חשוב לציין שיש טעויות בכל מקום, ולכן חובה לעקוב אחרי ההפקדות.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    75 צפיות
    רחל עומסיר
    @חופש-כלכלי בקרן פנסיה עצמאית- הכיסוי אינו בהתאם לסכום הצבירה בד"כ החישוב הוא הסכום שהפקיד לחלק ל-16% (אלא אם בחר משהו אחר) לדוגמא מפקיד 1000 ש"ח הכיסוי הביטוחי הינו על סך של 6250 ש"ח ורק בהנחה שאכן מרוויח סכום כזה (אם מרוויח פחות לכל חברה כללים אחרים). במקרה נכות יקבל 75% מ-6250 ש"ח + הפקדה ע"ס 1000 ש"ח לקופה במקרה חיים אשתו תקבל 60% מ-6250 ש"ח לכל חייה ואם יש 2 יתומים הם יקבלו 40% מ-6250 ש"ח עד גיל 21 (אם יש יתום נתמך והקופה נפתחה קודם שהוכר כנכה יקבל לכל חייו) כמובן הכל בהנחה שנכנס לקופה בריא ושלם או שעברו 5 שנים מיום שנכנס לקופה ולא עבר החרגה.
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    285 צפיות
    ה. שלמהה
    @רואה-את-הנולד כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: @י-סנדרס כתב בעל ההבדלים בין קופת גמל לפנסיה: אין כיסוי ביטוחי - יש רק בפנסיה אנחנו משלמים על הכיסוי הזה זה לא בחינם אפשר גם לעשות ביטוח בנפרד לא? אפשר, אך הביטוח הפנסיוני הוא הזול ביותר.