דילוג לתוכן

פניתי לסוכן והציעו לי את ההצעה הבאה עבור פנסיה

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
29 8 448 7

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    176 צפיות
    בוטח בה'ב
    @צמיחה @צמיחה כתב בהאם לגדר את הפנסיה והגמל במט"ח?: אפשר לראות השוואה בגרף שכך זה המציאות, מתי שהסנופי עולה הדולר יורד, ומתי שהסנופי יורד הדולר עולה. כך זה על פי רוב במשך השנים, לפני בערך שנתיים שלוש גם הסנופי עלה וגם הדולר עלה, וזה היה שונה. ראיתי שככה זה בגרף (למה באמת זה תלוי אחד בשני?) השאלה שלי למה זה מנפק"מ לי כמה המדד הרי אני משאיר את הכסף בסנופי בסך הכל אני רוצה לקבע את שער הדולר שהרווחתי
  • 4 הצבעות
    38 פוסטים
    1k צפיות
    כרמיאליכ
    @בן-עליה כתב בככה לא מתכננים מס: שניתן לקזז מס רווחי הון מנקודות זיכוי תודה 0 ב בן עליה אפשר קישור ללשון החוק שניתן לקזז מס רווחי הון מנקודות זיכוי תודה חישוב המס ייעשה בהתחשב בשיעורי המס הקבועים בסעיף קטן (ב1) או בסעיף 48א(ב1) לחוק מיסוי מקרקעין, לפי הענין, וכן בהתחשב בשיעורי המס החלים על כלל הכנסתו החייבת של הנישום וביתרת נקודות הזיכוי שלהן הוא זכאי, כאמור בפסקה (1); קישור מלא כאן
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    222 צפיות
    חופש כלכליח
    @פנחס-מנחם כתב במה עדיף קרן השתלמות או פנסיה?: מה הכי טוב לעצמאי קרן השתלמות או פנסיה זה למטרות שונות פנסיה זה לגיל פרישה וקרן השתלמות זה לא לגיל פרישה אלא לטווח הקצר יותר
  • 3 הצבעות
    43 פוסטים
    1k צפיות
    צ
    @אבי-ר. צודק, מדדים זה סיכון גבוה בהגדרה. אבל בפועל בחיסכון לכל ילד זה מחולק בשמות הללו, מסלול בסיכון מוגבר, מסלול בסיכון בינוני, מסלול בסיכון מועט, מסלול הלכה. ואילו בשאר המוצרים הפנסיוניים יש הרבה מסלולים והרבה שמות, ולא משתמשים בשמות של המסלולים בחל"י. והמסלולים שנקראים מסלול בסיכון מוגבר בחיסכון לכל ילד הניבו תשואה גבוהה, יותר משאר המסלולים של מניות במוצרים הפנסיוניים. [לא בדקתי כרגע, זה מתוך הזיכרון].
  • עלות הביטוחים בפנסיה

הועבר פנסיה, גמל וקרנות השתלמות פנסיה
    22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    704 צפיות
    מרדכימ
    @רואה-את-הנולד מה שרואים בסיפור של אלטשולר שכם זה לא את הבעיתיות של חברות ביטוח קטנות. אלא את הסכנה שטמונה בנסיונות של מנהלי הקרנות לנצח את המדד.