דילוג לתוכן

התייעצות לגבי השקעה בקרן כספית – היכן הכי משתלם לפתוח חשבון?

מסחר עצמאי
9 4 123 4

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    36 צפיות
    S
    יש לי 300,000 שקל שמיועד להוצאות חתונה של בני בעוד כ-4 שנים בעז"ה לילד הגדול שמתחיל שידוכים בערך עוד שנה שמתי בפק"מ עם ריבית קבועה של 4.5% חשבתי לעשות אותו דבר גם עם ה300 הנ"ל אבל אנשים אומרים לי שעדיף להשקיע בקרן כספית היות וזה כסף שאני לא רוצה לסכן - אשמח לעצות מהמנוסים, האם אכן קרן כספית עדיפה על פק"מ במקרה הזה (הבנק לא מוכן להתחייב על הריבית הזו מעבר לשנה) תודה מראש
  • פתיחת חשבון בפסגות

מסחר עצמאי חשבון השקעות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    44 צפיות
    א
    @בן-עליה תעשה צילום מסך, ותפתח את התירגום של גוגל יש שם אפשרות להעלות תמונות ולתרגמם, הוא מתרגם בצורה מאוד יפה.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    201 צפיות
    ה. שלמהה
    @צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש: @ה-שלמה יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות? כן.
  • 9 הצבעות
    38 פוסטים
    2k צפיות
    ק
    האם עם הריבית שירדה, ואמורה לרדת עוד, עדיין כדאי לשים כסף בקרן כספית?
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    34
    3 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    מצטט מאשכול אחר: @ביזנייעס כתב בהמדריך למשקיע המתחיל: הפגישה הראשונה שלי עם שוק ההון הגיעה מפרסומת,  פרסומת נוצצת ומושכת שבישרה לי על הכנסות של 20,000 ₪ בחודש, בשעתיים עבודה יומיות,  האמת הסתנוורתי, פעמוני גאולה הדהדו באוזניי, וחיכיתי בכליון עיניים לוובינר המובטח.  את הציפייה העברתי בשיטוטים ברשת, שכללו את מילת החיפוש שוק ההון.  הזמן חלף וההתלהבות שככה, כבר הבנתי שאני לא עומד לפגוש את ממציא הגלגל או את קולומבוס, אך התקווה עוד בערה בי,  כך מצאתי את עצמי מכלה את מעותי הבודדות, על שלל קורסים ממגוון מרצים ונוכלים, ועוד לא מצאתי את הבשורה.  ניסיתי לסחור מעט, אך בהתאם לכספים שהשקעתי, הרווחים לכשהיו, היו דלים. @ביזנייעס נשמח להחכים עוד !