דילוג לתוכן

הורדת הריבית - מתי נראה בחשבון הבנק

נדל"ן
2 2 29 2

נושאים מוצעים

• מס שבח ומס רכישה בדירה שניה

נדל"ן הגדרות הפורום
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    18 צפיות
    ק
    אשמח לידע הנרחב של משתתפי הפורום. דירה שניה, אם אני מעביר אותה על שם הבת שלי כשהיא תגיע לגיל 18, ו'היא' תמכור אותה, האם יהיה מוטל עליה לשלם מיסים, או שזה כמו שאני קונה לה דירה. שאלה שניה, אם תהיה לה דירה חוץ מהדירה הזאת, האם צריך לשלם מיסים על דירה שקבלו במתנה.
  • 3 הצבעות
    12 פוסטים
    251 צפיות
    ו
    א. ראשית יש להודות לארגון 'יד שמשון' ולעומד בראשו הרב אריה ליבוביץ שליט"א שלקח על עצמו להעלות למודעות הציבור את הפתרונות המצויינים שיש כיום לזוגות צעירים שאין ביכולתם לרכוש דירה במרכז. כחלק מהנגשת המידע נענה הרב ליבוביץ לבקשתנו ואף לקח על עצמו את עלויות העיצוב וההדפסה של החוברת שהוכחה כמועילה למתעניינים ברכישת דירה בפריפריה. ב. החוברת היא הרחבה של עמודי המידע ב'קובץ גליונות' שזכה לחשיפה חלקית, כשהחוברת המעודכנת והמורחבת הודפסה בצורה מסודרת ומכובדת. ג. לדעתי האישית ארגון 'יד שמשון' מוביל חשיבה חדשנית בשלל תחומים, ובזכותו משפחות רבות חיים עם קצת פחות התמודדות וקושי.
  • 6 הצבעות
    94 פוסטים
    866 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @חיסכון-לחתונה כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: התוספת הוצעה לי בדיסקונט. עכשיו אני מבין. לא היה ברור לי איך קיבלת תוספת כזו נמוכה בטפחות כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: כי בטפחות מל"צ כל שנתיים + 0.7 זה יוצא היום 4.42% אני דיברתי על טפחות, ומשום מה חשבתי שגם אתה מדבר על זה... בדיסקונט התמונה טיפה שונה, גם שם צפויה ירידה בעוגנים של בערך 0.20% ויהיה ניתן להגיע בתוספת של 0.7% לסביבות 4.25-4.3%
  • הריבית בארה״ב ירדה ב-0.25%

נדל"ן ריבית ארצות הברית
    3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    94 צפיות
    איש קישא
    @רואה-את-הנולד הוא אפילו פיטר את נגיד הבנק הקודם אחרי שלא הוריד את הריבית כי הוא "לא מקצועי"
  • 2 הצבעות
    260 פוסטים
    6k צפיות
    א
    זה תלוי בשמאי, לפי איך שהוא היה נראה לך, וכן אם יש לו קשר עם היועץ. ובקשר לבנק לא חושב שהוא ידרוש שמאי אחר, אלא אולי שוב את אותו שמאי, רק תנסה לוודא קודם אם יש סיכוי שיוסיף.