דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן
11 4 56 3
  • שלום וברכה
    טוב אז גם אני צריך לקנות דירה
    הון העצמי שלי הוא 700,000 אל"ש המחשבה שאני אצטרך לשלם כל חודש 6000 ש"ח עבור תשלום משכנתה מדירה שינה מעיניי
    חשבתי על חלופה כגון לקנות דירה באזור ה70-80 מטר באזור המחיר 1750000 אחלק אותה ל5 חדרים עבור שותפים בעוד 150000 פלוס מינוס כך שכל שותף ייתן לי ממוצע 2700 חודשיים כפול חמישה שותפים הסכום הוא 13500 החזר המשכנתה הינו בסביבות ה7000-7500 שאר עם 7000 ובסכום הזה אשכיר דירה ב5000 לטווח ארוף עם ה2000 הנותרים השקיע בשוק ההון קרן השתלמות וכדומה
    אשמח לדעתכם ולרעיונות אחרים
    תודה רבה!!!

• שלום וברכה
    הון העצמי שלי הוא 700,000 אל"ש המחשבה שאני אצטרך לשלם כל חודש 6000 ש"ח עבור תשלום משכנתה מדירה שינה מעיניי
    חשבתי על חלופה כגון לקנות דירה באזור ה70-80 מטר באזור המחיר 1750000 אחלק אותה ל5 חדרים עבור שותפים בעוד 150000 פלוס מינוס כך שכל שותף ייתן לי ממוצע 2700 חודשיים כפול חמישה שותפים הסכום הוא 13500 החזר המשכנתה הינו בסביבות ה7000-7500 שאר עם 7000 ובסכום הזה אשכיר דירה ב5000 לטווח ארוף עם ה2000 הנותרים השקיע בשוק ההון קרן השתלמות וכדומה
    תודה רבה!!!

@יאיר-אלדרק
    רעיון נפלא.
    כמה הערות
    אני לא יודע מה המצב כעת בפ"ת
    כשהייתה לי דירה שם לפני כמה וכמה שנים, העירייה עשתה המון בעיות עם דירות מחולקות.
    יש אפשרות דומה יותר זולה.
    לקנות דירה כנל ולהשכיר אותה לדירת פועלים.
    יש במרכז פ"ת בלי סוף אתרי בניה של מרכזים מסחריים והתחדשות עירונית.
    חברות הבנייה מעסיקות חברת כח אדם ששוכרת דירות בעיר ומשכנת בהם פועלים - כמובן עם היתרים.
    זה עסק שעובד יפה מאוד.
    ולא צריך לשפץ יותר מידי בסופו של דבר זה רק פועלים וכמובן שאין הוצאות של חלוקה, או שוכר שרוצה קיר יפה יותר וכו'
    מי שניהל עבורי את הדירה בפ"ת מנהל מלא דירות כאלו, והוא אדם מאוד אמין ויודע את העבודה.
    הוא עושה עבורך הכל וגובה עמלה, ואתה ממשיך ללמוד בשקט.
    כשזו דירתך היחידה אתה אפילו יכול להוציא הנחת ארנונה בפת...

• @יאיר-אלדרק
    רעיון נפלא.
    כמה הערות
    אני לא יודע מה המצב כעת בפ"ת
    כשהייתה לי דירה שם לפני כמה וכמה שנים, העירייה עשתה המון בעיות עם דירות מחולקות.
    יש אפשרות דומה יותר זולה.
    לקנות דירה כנל ולהשכיר אותה לדירת פועלים.
    יש במרכז פ"ת בלי סוף אתרי בניה של מרכזים מסחריים והתחדשות עירונית.
    חברות הבנייה מעסיקות חברת כח אדם ששוכרת דירות בעיר ומשכנת בהם פועלים - כמובן עם היתרים.
    זה עסק שעובד יפה מאוד.
    ולא צריך לשפץ יותר מידי בסופו של דבר זה רק פועלים וכמובן שאין הוצאות של חלוקה, או שוכר שרוצה קיר יפה יותר וכו'
    מי שניהל עבורי את הדירה בפ"ת מנהל מלא דירות כאלו, והוא אדם מאוד אמין ויודע את העבודה.
    הוא עושה עבורך הכל וגובה עמלה, ואתה ממשיך ללמוד בשקט.
    כשזו דירתך היחידה אתה אפילו יכול להוציא הנחת ארנונה בפת...

@משהמשה דירת שותפים אני מתכוון לא מחלוקת ליחידות אלא בתוך הדירה עצמה למספר חדרים לעירייה אין מושג....

• @משהמשה דירת שותפים אני מתכוון לא מחלוקת ליחידות אלא בתוך הדירה עצמה למספר חדרים לעירייה אין מושג....

@יאיר-אלדרק
    זה לא נקרא דירת שותפים אלא דירת פועלים.
    היום אין כמעט ישראלים שמוכנים לגור ככה.
    אולי סטונדטים אבל גם הם ברובם משכירים יחידות.

• שלום וברכה
    תודה רבה!!!

@יאיר-אלדרק כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":

אחלק אותה ל5 חדרים עבור שותפים בעוד 150000 פלוס

אם זה לא יחידות למה יש עלות של חלוקה?
    אתה מתכוון לחלוקה פנימית עם מקלחת ומטבחון לכל חדר או משותפים?

• @יאיר-אלדרק
    זה לא נקרא דירת שותפים אלא דירת פועלים.
    היום אין כמעט ישראלים שמוכנים לגור ככה.
    אולי סטונדטים אבל גם הם ברובם משכירים יחידות.

@משהמשה לאנכון דירת שותפים כל אחד מקבל חדר לעצמו

• @משהמשה לאנכון דירת שותפים כל אחד מקבל חדר לעצמו

@יאיר-אלדרק
    מי השוכרים הפוטנציאלים של דירות כאלו?
    יש לך מידע בדוק שיש לזה ביקוש מספיק גדול?
    יכול להיות שמישהו מספר סיפור שהוא לא באמת שוק גדול.
    אם לא בדקת תבדוק טוב.
    אם אתה מעוניין אני יכול לברר אצל מי שניהל לי בזמנו.
    הוא מכיר את השוק בפ"ת כמו כף ידו.

• @יאיר-אלדרק
    מי השוכרים הפוטנציאלים של דירות כאלו?
    יש לך מידע בדוק שיש לזה ביקוש מספיק גדול?
    יכול להיות שמישהו מספר סיפור שהוא לא באמת שוק גדול.
    אם לא בדקת תבדוק טוב.
    אם אתה מעוניין אני יכול לברר אצל מי שניהל לי בזמנו.
    הוא מכיר את השוק בפ"ת כמו כף ידו.

@משהמשה אני הרבה יותר מאשמח
    אני עושה את זה אחרי בירור מכמה אנשים שעשו את זהה לאחרונה אשמח למספר של חברך

• @משהמשה אני הרבה יותר מאשמח
    אני עושה את זה אחרי בירור מכמה אנשים שעשו את זהה לאחרונה אשמח למספר של חברך

@יאיר-אלדרק
    ישראל פריי 0548070418
    מומחה בניהול נכסים בפ"ת.
    אמין מאוד, מעולם לא תפסתי אותו באי אמירת אמת. מעריך מאוד את האברכים. [נראה לי שהוא מחזיק כולל ערב או משהו דומה].

• @יאיר-אלדרק
    ישראל פריי 0548070418
    מומחה בניהול נכסים בפ"ת.
    אמין מאוד, מעולם לא תפסתי אותו באי אמירת אמת. מעריך מאוד את האברכים. [נראה לי שהוא מחזיק כולל ערב או משהו דומה].

@משהמשה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":

ישראל פריי 0548070418

המפורסם????

• שלום וברכה
    תודה רבה!!!

@יאיר-אלדרק כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":

שלום וברכה
    תודה רבה!!!

מחיר כזה זה אולי לדירת 3 חדרים, וממילא לא כ"כ תוכל לחלק אותה ל5 חדרים, וודאי לא 5 חדרים בגודל שישלמו לך על זה כל אחד 2700 (שזה מחיר שכבר עדיף לקחת יחידה ולא חדר של 10 מטר).
    וכל זה על סמך שהשיפוץ יעלה רק 150,000
    במקרה שלך אולי עדיף לך לקנות דירה בפריפריה ולשכור ולהשכיר

נושאים מוצעים

• רמה ד בית שמש

נדל"ן נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    303 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?
  • נדל"ן במרכז או בפריפריה

הועבר נדל"ן פריפריה משכנתא
    2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    196 צפיות
    פלוספ
    @טריידר דירה ברמת גן עם משכנתא מלאה: עליית ערך: ברמת גן, במיוחד במרכז, יש עליית ערך עקבית יותר לעומת פריפריה. ניהול נכס במרכז יכול להניב רווחים גבוהים יותר בטווח הארוך, אם כי יש לקחת בחשבון גם את עלות המשכנתא הגבוהה. ביקוש: הביקוש לדירות במרכז תמיד גבוה יותר, ולכן קל יותר למכור דירה במקרה של צורך למכור. ריביות ותזרים חודשי: כמו שהזכרת, ברמת גן תצטרך לקחת משכנתא גבוהה, מה שיגרום לתזרים חודשי שלילי — כלומר, תצטרך לשלם יותר כל חודש מכפי שאתה מרוויח מהשכירות. זה יכול להכביד על המשקיע בטווח הקצר. שתי דירות בדימונה ללא משכנתא: עליית ערך: כפי שציינת, עליית הערך בדימונה לא בהכרח תהיה גבוהה או עקבית כמו במרכז. לדירות בפריפריה יש נטייה להישאר במחיר נמוך יותר לאורך זמן, עם עליות קטנות. ביקוש: בביקוש יש נטייה להיות נמוך יותר, וזה עשוי להקשות על מכירת הדירה במחיר הרצוי במקרה של צורך. זה גם יכול להשפיע על אפשרויות השכירות, אם כי השכירות בסך הכל גבוהה יותר בפריפריה. אחזקת הנכס: במקרה של אחזקת דירות ישנות בפריפריה, עלויות השיפוץ והתחזוקה עשויות להיות גבוהות יותר, וזה יכול למחוק את הרווחיות. שכירות: בפריפריה יש תשואה גבוהה יותר משכירות (למשל 8% בדימונה), מה שיכול להוות יתרון למי שלא מחפש למכור את הנכס מיידית ויכול להתמודד עם תזרים שלילי בטווח הקצר. ריביות: כאן היתרון ברור — אין משכנתא, כך שאין חוב שצריך להחזיר כל חודש, והמשקיע נהנה מתזרים חיובי או לפחות מאוזן. לכן: אם אתה מוכן להשקיע לטווח הארוך ורוצה להיות חלק מהשוק המרכזי עם פוטנציאל עליית ערך גבוה יותר, דירה ברמת גן יכולה להיות משתלמת. אך אם אתה מעדיף להימנע מתשלום ריביות ולהשקיע בטווח הקצר עם תשואות גבוהות יותר משכירות, שתי דירות בדימונה עשויות להיות אופציה טובה יותר — במיוחד אם יש לך גמישות בניהול הנכסים והוצאות תחזוקה.
  • מבוא - המדריך לנדל"ן

נעול הועבר נדל"ן יהודה נקר
    1
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    217 צפיות
    יהודה נקרי
    אם נשאל אדם שנפגוש ברחוב מהי ההשקעה הבטוחה ביותר, סביר להניח שהתשובה שהוא יענה תהיה נדל"ן. ואכן ההורים של כולנו רכשו דירה למגורים ואולי גם להשקעה, חלק מאיתנו רכשו בעצמם אחת או יותר, והחלק שלא כנראה ששוכרים דירה. כך שבשונה משוק ההון למשל, שרבים מאיתנו מעולם לא ראו חשבון מסחר, ובורסה עבורם היא מעבדת יהלומים, נדל"ן חי ומוחשי לנגד עינינו באופן יומיומי. ובאמת ההשקעה בנדל"ן הינה יציבה בהרבה מובנים, ובהחלט יכולה להיות משתלמת, עם זאת כבעל ניסיון לא מועט ברוך ה', יצא לי לפגוש לא מעט, אברכים שספגו נזקים עצומים מהשקעות נדל"ן, שאם רק היו מתייעצים בזמן היו יכולים למנוע עוגמת נפש רבה. זכות נפלה בחלקי לנהל את הקטגורייה נדל"ן בפורום הנכבד הזה, ואני מקווה שהוא יעזור לכולנו ללמוד ולהכיר טוב יותר את השוק. בעז"ה בתקופה הקרובה אכתוב כאן סדרת מאמרים עם הדרכה ייעוץ וטיפים מיוחדים, על שלל נושאים בתחום ההשקעות בנדל"ן. אם יש לכם בקשות לנושאים נוספים אשמח לשמוע, המדריכים יעלו כשהם נעולים לתגובות, ודיונים עליהם נוכל לקיים בשרשורים הרלוונטיים. כמובן שניתן ליצור איתי קשר לייעוץ והכוונה כפי שמופיע בחתימה.
  • 1 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    @יוסי-0 כמה?
  • 4 הצבעות
    26 פוסטים
    915 צפיות
    ה
    @טריידר האותיות הקטנות גם לא מענינות כאן כ"כ, בתחום הזה יש לבחור את הבנאדם לפי איך שהוא מתנהל בשטח. כי בפועל לא תתבע אותו על הפרת חוזה וגם בלי להפר חוזה הוא יכול לסובב אותך בלי בעיה