האם ביטוח דירה אמור לכסות רטיבות מגשם?
-
מה הכללים בזה?
-
מה הכללים בזה?
@הקול-השפוי לפי מה שאני יודע (ולצערי נזקקתי כמה פעמים לביטוח) הם מכסים נזקי מים מתוך הדירה שלך. לא ממקור חיצוני, ואפילו לא מצינור משותף.
אבל אולי זה משתנה מחברה לחברה או בסוג הפוליסה. יש לך אותה באזור האישי לא כתוב שם פרטים? -
@הקול-השפוי לפי מה שאני יודע (ולצערי נזקקתי כמה פעמים לביטוח) הם מכסים נזקי מים מתוך הדירה שלך. לא ממקור חיצוני, ואפילו לא מצינור משותף.
אבל אולי זה משתנה מחברה לחברה או בסוג הפוליסה. יש לך אותה באזור האישי לא כתוב שם פרטים?@מחשב-מסלול-מחדש יש"כ אני אבדוק
אם יש לך המלצה על משהו אשמח אם תוכל לכתוב כאן -
@מחשב-מסלול-מחדש יש"כ אני אבדוק
אם יש לך המלצה על משהו אשמח אם תוכל לכתוב כאן@נאר-תיר-ה לא היה לי רטיבות חיצונית.. זה היה פנימי. והביטוח סידר במהירות תוך שנה וחצי
.
כרגע אני חושד שיש גם חיצוני.. מקווה לטוב.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות