דילוג לתוכן

פאנלים סולארים

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    16 פוסטים
    369 צפיות
    קל זכותק
    @צמיחה said: @קל-זכות אני שמח לשמוע שכן יש שם רופאים הוגנים. במקרה שלי הם כתבו בדו"ח נתונים לא נכונים, הרופא שם בדק את הילד שלי אם הוא מבצע כל מיני פעולות, ובאמת הילד לא ביצע אותם. ואח"כ בדו"ח הוא כתב שהוא כן מבצע אותם. והיו שם 2 רופאים, פרופסור, פיזיותרפיסטית ומזכירה - לכן הרושם שקיבלתי שהם סתם רשעים. לא אמרתי שכל הרופאים שם הוגנים זה בוודאי שלא אבל בהחלט יש שם גם לא מעט רופאים הוגנים שמחפשים לעזור
  • לדרך ארץ אין בושה !

כלכלת המשפחה כביש 6 פקקים צפון
    7
    1
    10 הצבעות
    7 פוסטים
    324 צפיות
    ר
    אני כעיקרון לא נוסע בכביש 6, אני עדיין לא במצב שאני שווה לי 100 ש”ח לשעה שאני אולי מרויח בכביש 4
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    75 צפיות
    ס
    למה שזה יפגע במענק?
  • 0 הצבעות
    146 פוסטים
    5k צפיות
    נ
    @YM98745 @YM98745 said: בעינה למחזי דאנא מתגרשה מאן דאית לי מידע שיענה @אבי-ר. said: גם אם זה טוב כדאי אולי קודם להתייעץ עם ת"ח, ולברוריה דליכא בהא שם רע. @איש-קיש said: @YM98745 מאי אהני לך בהא קימבונה? מהני דלא ליהוי עלייהו דדביתאי גזירתא דמרשעתא, ואי הכי ליהוי לבריה מעונות, אי נמי ליהוי ליה דירה בהנחה, (ואפשר שלתרויהו כד בטלא גזירתא,) וקצבאות, ולא שליט למירמי עליה מנדא בלו והלך וכד' , ( ועוד יתכן שאי בעי למחזי נפשיה כשוטה מהימן יותר כד עבד הכי, ואי נמי אי יטילו מסים וארנוניות בכל יום ויום על האי מאן דלא יתיצב, (אליבא דנפלתי בנט, ושאר רשעים)ליהוי ביתו וכל רכושו לדביתהו, ולימא הוא דפשט את הרגל ולתפסו, מכל מקום צריכים לתפסו, ויעבוד באתרא דלית ביה עינא בישא ע"ד אמרם אל תתודע לרשות, ואף מזונות בניו לאו עליה דידה יהיו, אלא על הביטו"ל) אי נמי למחזי דאנא פרודא, ואי הכי ליכא שם רע, ואיכא מאי למימר אמאי ברי ברי (א"א לפרט כאן), וליכא בעיה לכהנא, (ואיכא למימר דאף בדינא דמלכותא אריך, כיון דלדידהו כולא חרדים הוי פרודא, ודי לחכימא...) (כמובן אין הכוונה לעשות דברים לא חוקיים, רק מה שבמסגרת החוק, (ואיכא למימר דהאי מאן דמתקרי שופטיני וכת דיליה לאו מחוקק הוא דהא איכא האי כנישתא דתמן מחוקקים , ולא מפיהם יצאו הני גזירתא )
  • 3 הצבעות
    175 פוסטים
    16k צפיות
    moshe39M
    @יהודה-קורן מה שמצמצם את הקרינה זה שני מולכים צמודים שהזרם זורם בהם בכיוונים מנוגדים למשל בכבל רגיל יש פאזה והזרם חוזר באפס, ולכן כל אחד יוצר שדה מגנטי לכיוון אחר אבל כווין שהם צמודים הם מבטלים אחד את השני, ולכן הקרינה מכבל תהיה אפסית כנ"ל גם לגבי כבל של גנרטור יש בו את כל המולכים ולא משנה כל כך מה הזרם כי הם מבטלים אחד את השפעה של השני כך שבסוף גם בזרם נמוך הקרינה נמוכה מאוד וגם בזרם גבוה הקרינה נמוכה מאוד מה שכן יכול לגרום לקרינה במערכת מבצרים זה עם יש איפוס (חיבור בין האפס לארקה) לא תקין בממיר, אבל מסובך לי להסביר איך לבדוק את זה