דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    313 צפיות
    פ
    לא נכנסתי לעומק הפרטים אבל מבדיקה ראשונית זה לא גרוייסע מציאה. הקרקע נרכשה שם במחיר מאוד יקר ביחס למקום, וזה עוד לפני עלויות פיתוח, וגם כיום יש שם אפשרות לרכוש דירות במחיר זולים, אולי בגלל שהציבור הליטאי לא מגיע לשם, ולכן לא נראה שזה שווה את הסיכון. גם @איצ-ה-דז-אלובסקי אמר באחד ההודעות שהוא הולך לדבר על קבוצות רכישה.
  • 3 הצבעות
    49 פוסטים
    989 צפיות
    נ
    @ברמיזא ולעומת זאת בהר יונה שמדובר בשכונה (ואגב אחרי כן יש עוד שכונות...) וללא הרבה כותרות על בניית עיר חדשה זה מתקדם הרבה יותר וגם במחירים זולים בהרבה! אז זה השאלה? מה אנחנו רוצים הרבה כותרות על עיר וסיכויים שזה לא ימומש לבסוף או ימומש במחירים שאינם בר השגה, או שכונה שאפשר כרגע לשווק אותה במחירם סבירים יחסית בפרט עם מחיר למשתכן, שיכול להיות שכבר לא תהיה רלוונטית בעוד כמה שנים כיתחילו לקדם את העיר החדשה פלוגות.!
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    718 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 2 הצבעות
    48 פוסטים
    1k צפיות
    פ
    @אלון-דוד כתב בכסיף: עיר חרדית חדשה בקנה מידה של בני ברק - יוצאת לדרך: כדי שלא להגיע "לפושט רגל" כשם הניק אז בוודאי שחריש עדיפה, זה שיש 2,000 שקל פחות במשכנתא אבל אתה גר במקום שאין כמעט אפשריות תעסוקה סבירות אז ברור "מבחינה כלכלית" נטו ג"כ חריש עדיפה בהרבה, מלבד המעלות של הקרבה והפיתוח. אז למה עדיין רוב הציבור מעדיף את בית שמש על חריש? Spoiler כי מה שבעיקר מעניין את הציבור זה ריכוז חרדי גדול, ולא לפגוש בגינה אתיופים ורוסים עם כלבים. ובעז"ה כסיף הולך להיות ריכוז חרדי ענק.
  • 4 הצבעות
    377 פוסטים
    26k צפיות
    ש
    ביום ראשון ההגרלות על סדר בחירת הדירה בכנס בבני ברק