דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    6 פוסטים
    240 צפיות
    ב
    @השומר said: הסקאלה של דירת פינוי בינוי חתום לבין היתר בניה והריסה רחבה מאד איפה זה אוחז מבחינת התקדמות הפרויקט? @אלחנן-eba ?
  • 3 הצבעות
    90 פוסטים
    4k צפיות
    י
    יהודי-רציני said: מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית! בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי. מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית! בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי.
  • 2 הצבעות
    23 פוסטים
    848 צפיות
    ר
    משהו יודע אם המלחמה באיראן עלולה לגרום להתייקרות משמעותית של מדד תשומות בנייה ? השאלה ג"כ בהשוואה לסכום שמונח בקרן כספית, האם כדאי להוציא אותו ולשלם ג"כ בכל תשלום משלמים גם את המדד היחסי לאותו תשלום ויוצא שעל החלק של המדד בקרן כספית זה עושה תשואה ומאידך התשלום ע"ז לא מקטין את החשיפה למדד כי רק הקרן מוצמדת והמדד אינו מוצמד מי שמבין בזה אשמח שיגיב
  • 4 הצבעות
    481 פוסטים
    68k צפיות
    ש
    @יצירתי said: @שששששש אולי זה משתנה בין פועלים ללאומי וגם אם לא אני לא מבין אתה התחלת עם הודעה בנוגע לחמישים אלף שצריך לקחת ועכשיו אתה כותב שהיועץ אמר לך שמספיק עשרים אלף אז מי אמר לך לקחת חמישים? לא אני התחלתי עם ה50,000 אלא @אליהו-ארגמן
  • דרום [אופקים-נתיבות]

הועבר נדל"ן ומשכנתאות פתרונות דיור
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    3k צפיות
    בית שמשב
    @איש-צדיק אם זה מיועד להשקעה יכול להיות שכדאי לשקול קניית דירה באזור פחות חדש (כמו אזור קריית מנחם בגין מה שנקרא "מערב ישן" רח' הרב צבאן/תאנה/רימון/תקומה) דירת 4 חד' תעלה לך באזור ה1,200,000 ש"ח ותקבל שכירות של 3,800 בעוד שבאזורים החדשים דירת 4 חד' תעלה 1,400,000 והשכירות שתקבל באזור ה4,200. כלומר הפרש של 200,000 ש"ח בקניה ובתשואה מהשכירות ההפרש לא כ"כ גדול -500 ש"ח בחודש בערך. נכון שיש גם את עליית ערך הדירה אבל 2 מתווכים מנתיבות טענו לי שאין הפרשי ביקוש ולכן גם ההפרש בעליית ערך היא לא משמעותית. קח את הדברים כנקודה למחשבה תבדוק את הנתונים בעצמך ותגיע למסקנות... בהצלחה! נ.ב. זה בהחלט צעד חכם להשקיע היום בנתיבות היא מתפתחת בקצב מסחרר אתה יכול כבר היום למצוא שם כל חנות חרדית שתמצא בגאולה/ר"ע, וקהילות בני תורה ישיבתיות שהולכות וגדלות מיום ליום. נראה שהיא הולכת בכיוון מצוין ממש, קח את זה גם בחשבון שאם תצטרך לגור שם בעתיד זה בכלל לא נורא.