דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
278 46 21.7k 42

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    7 פוסטים
    265 צפיות
    י
    מה שיקבע את הצלחת המיזם הוא הצלחת קרית גת מערב= פלוגות שזה יהיה העוגן החרדי לכסיף ותילה! ומה שיקבע את עתיד וצביון קרית גת מערב היא השכונה הראשונה, שהקבלנים מתחילים למכור דירות שמה, אבל המחירים כרגע גבוהים מדי לזוג צעיר, ואין הרבה ביקוש למשפרי דיור חרדים! לכן יהיה מעניין לעקוב אחרי ההתפתחויות בשכונה הראשונה!
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    587 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    490 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • 2 הצבעות
    33 פוסטים
    917 צפיות
    רואה את הנולדר
    @הקול-השפוי כתב בכסיף: עיר חרדית חדשה בקנה מידה של בני ברק - יוצאת לדרך: אף אחד לא התנגד לרעיון של דורות עילית כעיר, אין סיבה להתנגד גם לעיר עילית דורות בדרום הר חברון פשוט אין עיר כזו. דורות עילית בשום שלב לא הייתה עיר זה הרבה אנשים שקנו קרקע בארץ ישראל לשם שמים
  • 0 הצבעות
    100 פוסטים
    3k צפיות
    ס
    ישר כח על הפוסט הנפלא. והמושקע. אבל להאיר את עינך גם אם המצב ימשיך לדשדש. ולרדת מעט הקבלנים ימשיכו לבנות ולהרוויח. הם קונים את הקרקעות כמעט פחות ב30% מהשיא וטווחי הרווח שלהם הם לפחות 16%. כך שהם יכולים לספוג עוד ירידות, [כמובן על הקרקעות שהם קנו אחרי הירידה במחיר] ועדיין להתפרנס יפה, ולחדש ראנג רובר כל שנה.