דילוג לתוכן

אחיסמך בשערי עכו

נדל"ן
278 46 21.7k 42

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    12 פוסטים
    259 צפיות
    ו
    א. ראשית יש להודות לארגון 'יד שמשון' ולעומד בראשו הרב אריה ליבוביץ שליט"א שלקח על עצמו להעלות למודעות הציבור את הפתרונות המצויינים שיש כיום לזוגות צעירים שאין ביכולתם לרכוש דירה במרכז. כחלק מהנגשת המידע נענה הרב ליבוביץ לבקשתנו ואף לקח על עצמו את עלויות העיצוב וההדפסה של החוברת שהוכחה כמועילה למתעניינים ברכישת דירה בפריפריה. ב. החוברת היא הרחבה של עמודי המידע ב'קובץ גליונות' שזכה לחשיפה חלקית, כשהחוברת המעודכנת והמורחבת הודפסה בצורה מסודרת ומכובדת. ג. לדעתי האישית ארגון 'יד שמשון' מוביל חשיבה חדשנית בשלל תחומים, ובזכותו משפחות רבות חיים עם קצת פחות התמודדות וקושי.
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    488 צפיות
    פ
    @בוטח-בה כתב במהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים: @אבי-ר. כתב במהלך דרמטי שיווזיל את מחירי הדירות במאות אלפי שקלים: מעניין שהיום הם מעדיפים להשקיע מיליונים בפרסום ולא למכור יותר בזול. וחוץ מזה אם אין להם איך לממן פרויקטים חדשים זה לא סיבה שימכרו יותר בזול, אם כבר להיפך. הבנתי פעם שזה לא כ"כ פשוט לקבלן להוזיל את מחירי הדירות הבנק מחשב את ערך כל הדירות בפרויקט לפי התמחור של הדירות לכן אנחנו רואים שהם משקיעים מיליונים בפרסומים ומבצעים הזויים כמו שנה משכנתא על הקבלן וכדו' לא שזה יותר רווחי להם מלהוזיל מחיר אלא כי הם לא יכולים להוריד ולכן גם מחירי הדירות לא באמת יורדים כרגע למרות ההיצע גדול יחסית שלא יורידו את המחירים, אבל בינתיים קבלנים אחרים רוכשים קרקעות במחיר זול יותר ומוכרים יותר זול כמו גינדי בשדה דוב. וזה לא ישאיר אפשרות אחרת לקבלנים חוץ מלפשוט רגל (לא רק ברמה ד' ) או להוריד את המחיר.
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    587 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • 2 הצבעות
    3 פוסטים
    627 צפיות
    הקול השפויה
    שביט קרית אתא.pdf
  • 1 הצבעות
    40 פוסטים
    1k צפיות
    ס
    @יוסי-0 כמה?