דילוג לתוכן

התחלתי לעשות שינוי ואני צריך את העזרה שלכם

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    18 פוסטים
    317 צפיות
    רחל עומסיר
    @עולם-של-טוב עדיף סיכון גבוה באלטשולר שילוב של s&p500 עם עוקב מדדי מניות - הם בכשרות של בדץ העדה החרדית ותשואה כהכלה
  • 4 הצבעות
    43 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @ניסן-עציוני כתב בקורסים של הרב לבקוביץ מתשואה כהלכה, שווה את העלות?: מדובר בקורס שכבר צולם בצורה פרונטלית וכעת נמכר לצפיה בצורה דיגטלית, ככה שהוא לא מתוכנן, אלא כבר קיים, יש בו 4 שיעורים בני שעתיים של אהרן זלץ ו4 שיעורים בני שעתיים של הרב לבקוביץ רק מציין שהקורס מסודרים היה 10 שיעורים של שעה אז מבחינת כמות שעות אין הבדל גדול ביחס לר׳ אברהם לבקוביץ פלוס כל המרצים האחרים
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    433 צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • 9 הצבעות
    11 פוסטים
    306 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק לאומי מוריד את ריבית הפריים ללקוחותיו בשיעור של 0.25%: השאלה היא האם יש ללאומי צד להשאיר את ההוזלה גם אם ב"י יכריז על ירידה של 0.25%, שמעתי ממישהו [לא מאומת] שדיבר עם אחד מלאומי שאמר לו שהם שוקלים את זה... זה בדיוק מה שחשבתי כשהם הודיעו ע"כ התחושה שלי היא שה'נגיד' שלנו עם כל השיקלולים ושארי בישין שהוא מוציא כל חודש לא יוריד כלום עד שפאוול יבצע את ההורדה הבאה פאוול נראה כבר שהוא לא כ"כ הרמטי על השארת הריבית כך שאם המצב ימשך כמו שהוא כנראה נצפה במהלך החודשים הקרובים להורדה ואח"כ כנראה שגם ה'נגיד' שלנו יתעורר , אחרי כמה חודשים אני רואה בקלות את בנק לאומי אומר שההטבה נגמרה, זה בדיוק הזמן להפסיק את ההטבה, לא יתכן והם יתנו את ההטבה הזאת לזמן ארוך מדי [בכל אופן הבנק צריך להרוויח כמה שקלים ], ימים יגידו...
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    169 צפיות
    חופש כלכליח
    @פנחס-מנחם כתב במה עדיף קרן השתלמות או פנסיה?: מה הכי טוב לעצמאי קרן השתלמות או פנסיה זה למטרות שונות פנסיה זה לגיל פרישה וקרן השתלמות זה לא לגיל פרישה אלא לטווח הקצר יותר