דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    44 פוסטים
    813 צפיות
    נ
    @איש-יהודי הם לא כ"כ עסוקים כמו שאתה עושה אותם... הם יושבים ומבזבזים את הזמן בכנסת... דבר שני רוב החברי כנסת בכלל לא מבינים בנושא הזה ובוודאי שלא בשדקויות של שתי שכונות סמוכות הנקראות באותו שם, לדעת מה מתקדם ומה לא? חוץ ממשרד הבינוי והשיכון או ח,כ שמתעניין בכך באופן אישי! ואגב גם ממשרד הבינוי והשיכון נמסר שיש עיכוב מצד ראש העיר. וגם אם נאמר כדבריך שהם "עסוקים" הם בוודאי עסוקים בדברים אחרים ואין להם את הזמן לברר את העניין לעומק! אלא ביררו על קרית גת מערב וכמובן שענו להם שזה מתקדם והיה עכישו מכרזים והולך להיות גם הגרלות אח"כ וגם הפיחות תשתיות מתקדם צאוד, וכנראה שרוב חברי הכנסת בכלל לא יודעים שיש שכונה נוספת ליד עם אותו מספר דירות.
  • 5 הצבעות
    54 פוסטים
    655 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    412 צפיות
    א
    @אוריאל-שורצברט טען @עו-ד-נתן-רוזנבלט - במאמרו המתפרסם אחת לשבוע, בסקירה שעשה על המאחז המדובר-באירוע שהוזמן אליו (הכנסת ס"ת)- שלמאחז המדובר יש אישורים, ואפילו הוצע להם ע"י השלטונות גדר ושמירה והם סירבו
  • 8 הצבעות
    81 פוסטים
    1k צפיות
    א
    אני חושב שפחות או יותר ענין סיקור מעלותיה לטב ולמוטב של העיר חריש נכתב כאן באריכות והענין די מוצה וכעת הנתונים קצת התחילו לחזור על עצמם. כל המעוניין לקבל סיקור על העיר מוזמן לדפדף באשכול זה בדפים הקודמים ובפרט בעמוד הראשון. אני חושב שלהמשיך לדבר על כך זה לחזור על אותם דברים וזה קצת יכול להלאות את הקוראים ככל שתהיה התפתחות נוספת ו/או יהיו למישהו שאלות ספציפיות שלא קיבלו מענה עד כאן בטוחני שתושבי חריש יענו על כך. בהצלחה.
  • 4 הצבעות
    358 פוסטים
    25k צפיות
    ש
    @ישעיהו מה היה הבעיה שהייתה צריכה להסתדר?