השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת
-
@יהודי-רציני כתב בהשכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת:
מהרסייך ומחריבייך ממך ייצאו
גם בירושלים בנווה יעקב יש משהו דומה שמדברים עליו
@חופש-כלכלי מה מדברים?
-
מדברים על הרבה פינוי בינוי לגובה של עשרים קומות ויותר בשכונה שכבר התחרדה
וזה יביא לחורבן של השכונה -
מדברים על הרבה פינוי בינוי לגובה של עשרים קומות ויותר בשכונה שכבר התחרדה
וזה יביא לחורבן של השכונה@חופש-כלכלי זה אולי עניין לכותרת אחרת אבל טוב שאתם כותבים על זה
אני רוצה להפנות אתכם למסמך רשמי של הממשלה על אסטרטגית הדיור עד שנת 2050, תראו בעיקר בעמוד 28 ובעמוד 35. דוח המועצה הלאומית לכלכלה (1).pdf
לפי התכנית הרשמית עד 2050 כ 175,000 חרדים יהגרו מירושלים ובמקומם יגיעו אליה כ 126,000 יהודים לא חרדים.
אני מנסה לחפש הגדרה יותר עדינה מהמילה 'טרנספר' בינתיים לא מצאתי...
-
@חופש-כלכלי זה אולי עניין לכותרת אחרת אבל טוב שאתם כותבים על זה
אני רוצה להפנות אתכם למסמך רשמי של הממשלה על אסטרטגית הדיור עד שנת 2050, תראו בעיקר בעמוד 28 ובעמוד 35. דוח המועצה הלאומית לכלכלה (1).pdf
לפי התכנית הרשמית עד 2050 כ 175,000 חרדים יהגרו מירושלים ובמקומם יגיעו אליה כ 126,000 יהודים לא חרדים.
אני מנסה לחפש הגדרה יותר עדינה מהמילה 'טרנספר' בינתיים לא מצאתי...
@שואף-לדעת המספרים של החרדים פשוט לא הגיוניים, אולי אפשר לומר שיגיעו חילונים חדשים אבל אני לא מכיר שכונות שיהפכו לחילונים, זה אומר שחצי מהחרדים שגרים היום בירושלים יעברו...
-
@שואף-לדעת המספרים של החרדים פשוט לא הגיוניים, אולי אפשר לומר שיגיעו חילונים חדשים אבל אני לא מכיר שכונות שיהפכו לחילונים, זה אומר שחצי מהחרדים שגרים היום בירושלים יעברו...
-
@שואף-לדעת יש לבלום שיגיעו עוד חרדים ויש להוציא חרדים - הבדל ענק
-
@שואף-לדעת יש לבלום שיגיעו עוד חרדים ויש להוציא חרדים - הבדל ענק
-
@שואף-לדעת ועל זה אמרתי שזה לא הגיוני, הם יכולים להמשיך לדמיין
בינתיים בכל אזור קריית יובל/רמת שלמה החדשה/נווה יעקב/ פסגת זאב/ גילה וכו' גודלים הילדים ונולדים עוד
ושלא לדבר על השכונה החדשה שרוצים לבנות באזור עטרותואני חושב שגלשנו מהנושא של האשכול