דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    212 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    219 צפיות
    BRISKERB
    @רחל-עומסי הבנתי שבהראל וכדומה אפשר לקבל 0.6 אבל בתשואות זה נראה שמיטב עושים עבודה יותר טובה ונראה לי ששוה לוותר על 0.15 בשביל לקבל תשואה גבוהה יותר בפער ולגבי הנטרול מטח ככה בנוי המסלול עוקב מדדי מניות של מיטב אבל אני אשמח לשמוע אם את חושבת שכדאי מסלולים אחרים ו/או חברה אחרת ובכל מקרה בהתחלה הסכומים נמוכים וזה לא כל כך משנה...לא??
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    252 צפיות
    צ
    @שמיל-שמיל אני לא יכול להכפיש חברה, אבל יכול לציין שאשתי עבדה כמנהלת תיקי לקוחות ועיקר הבעיות מדיווחים כוזבים ועוד היה איתם. ברמה שכמעט פנו בתלונה למשרד האוצר. חשוב לציין שיש טעויות בכל מקום, ולכן חובה לעקוב אחרי ההפקדות.
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    207 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    666 צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.