דילוג לתוכן

שאלה על דחיית תשלום מס רכישה

נדל"ן
10 4 14 1

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    7 פוסטים
    77 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב במס ההצטיינות: האם יש "תקרה" שמעליה לא כדאי לחסוך?: אם הוא לא יחסוך אותם, ישלם את המס בקבלת המשכורת, לא? עצמאי יכול להפקיד יותר בקרן השתלמות.
  • 2 הצבעות
    2 פוסטים
    146 צפיות
    י
    מדובר בחברה רקורד חברה אחראית ומנוסה בתחום הנדלן זה קבוצת רכישה שמנוהלת ע"י עו"ד שפטלר שהוא העו"ד מאוד חזק בתחום ומנהל מספר קבוצות כמו שדה דוב, האחים גינדי , קבוצת חגג' המטרה של החברה להביא את האותו קונספט שנמצא בציבור הכללי דהיינו קבוצות רכישה ברמה גבוהה ללא חירטוטים וסיבובים מיותרים של שינו תב"ע וכו' אלא קניית מגרש הוצאת היתרים וביצוע של בניה.....
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    140 צפיות
    טריידרט
    חוק החניות בבניין משותף מגדיר כי רק לבעלי הדירות מותר להחנות בחנייה של בית משותף. רק בנסיבות שהן מיוחדות, בעלי הדירה יכול לאשר למישהו אחר להחנות בחנייה שלו אך ורק אם הדבר נעשה בתמימות ולא בכוונה תחילה לנצל את הזכויות של בעל הדירה. https://morahzakot.co.il/תקן-חניה-בבית-משותף-מהו-חוק-החניות-בב/
  • קובץ גליונות על הפריפריה

נדל"ן פריפריה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    216 צפיות
    ש
    אפנה בזאת לבעל ידע שיהיה לי לעזר, כיצד לפתור את הבעיה שכתב @שבתי-בבית-ה , אציין שאין סימון של נטפרי בעת העלאת הקבצים, וגם הקבצים 'החלקים' - במקור הם עמודי צבע ולא טקסט שחור לבן אולי זה קשור לזה? וכן אחרי ההורדה למחשב זה מראה את כל הדפים, ואילו כמו שטען @שבתי-בבית-ה כשמעלים את הקובץ לפורום הזה זה מתעוררת לה הבעיה הנ"ל.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    639 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים