דילוג לתוכן

שאלה על דחיית תשלום מס רכישה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    140 צפיות
    צ
    @iester said: מה עושים כשמדובר בילד שני, כאשר על הראשון נפתח כבר בהראל דרך בנקל, האם לעשות פיזור השקעות במקום אחר. אפשר לפתוח באותה חברה במסלול אחר, לדוגמא אם פתחת בהראל S&P500, אתה יכול עכשיו לפתוח בהראל בעוקב מדדי מניות. או לפתוח בחברה אחרת ולבחור מסלול שיש בחברה אחרת לפי המדיניות שלה. וכפי שכתב @בן-עליה א"א להמליץ לך, אתה צריך לדעת מה אתה רוצה, ולהבין מה אתה עושה. אגב בחשבון בהראל עם כל העליה הגדולה מתחילת השנה כ9.36% תשואה, עלה לי רק ב0.83% [נכון להיום, בגלל ירידת הדולר], האם במקומות אחרים זה יותר טוב? כמובן כל חברה זה לפי המדיניות שלה, אבל מסלול עוקב מדד S&P500 די דומה בכל החברות. או להשאיר הכל בחשבון אחד, או בשני חשבונות בהראל האם יש הבדל בתשואה? [כי מסברא אין הבדל]. אין הבדל, זה ענין של מה יותר נוח לך, קופה אחת ששם כל הכסף, או לחלק את הכסף קופה לכל ילד.
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    @סומכוס אָמַר רַבִּי יוֹחָנָן: מִי שֶׁהִנִּיחַ לוֹ אָבִיו מָעוֹת הַרְבֵּה, וְרוֹצֶה לְאַבְּדָן… וְיִשְׂכֹּר פּוֹעֲלִים וְאַל יֵשֵׁב עִמָּהֶם. זה נכון גם על מפקח בניה גם הוא צריך לדעת שיש מישהו שבודק אותו
  • 5 הצבעות
    5 פוסטים
    2k צפיות
    הקול השפויה
    ירושלים: פסגת זאב מזרח
  • 0 הצבעות
    34 פוסטים
    2k צפיות
    Y
    אני שאלתי את הרב אברהם צבי הכהן בעבר והוא התיר לי אפילו אם מישהו עשה את זה בכוונה תחילה אבל זה היה לפני כמה שנים והכי חשוב שצריך שכל אחד ישאל את הרב שלו בפניו במיוחד משהו שלא חייבים עליו תשובה מיידית
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    958 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים