דילוג לתוכן

שאלה על דחיית תשלום מס רכישה

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    11 פוסטים
    135 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    178 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    136 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    יש מצב שהיה שוה לפתוח עסק לפני קניית הדירות. כי אז הייתי מזדכה המס רכישה. ועל כל ההוצאות הנלוואות לרכישת הדירות עכשיו שאתה עם הנכסים לדעתי עדיף לשלם מיסים כקבוע בחוק ולא לפתוח עסק לא בדקתי את הדברים לעומק. ככה שמה שכתבתי הוא בגדר לפתוח את המחשבה בלבד.
  • קובץ גליונות על הפריפריה

נדל"ן ומשכנתאות פריפריה
    3
    2 הצבעות
    3 פוסטים
    264 צפיות
    ש
    אפנה בזאת לבעל ידע שיהיה לי לעזר, כיצד לפתור את הבעיה שכתב @שבתי-בבית-ה , אציין שאין סימון של נטפרי בעת העלאת הקבצים, וגם הקבצים 'החלקים' - במקור הם עמודי צבע ולא טקסט שחור לבן אולי זה קשור לזה? וכן אחרי ההורדה למחשב זה מראה את כל הדפים, ואילו כמו שטען @שבתי-בבית-ה כשמעלים את הקובץ לפורום הזה זה מתעוררת לה הבעיה הנ"ל.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    786 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים