דילוג לתוכן

שאלה על דחיית תשלום מס רכישה

נדל"ן
10 4 14 1

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    8 פוסטים
    203 צפיות
    בוטח בה'ב
    @שבתי-בבית-ה אתה צריך לברר על החברה מה האיתנות הפיננסית שלה ורמת האמינות וההצלחה פשוט תבדוק כמה פרויקטים היא עשתה בהצלחה תנסה להשיג מספרים של דיירים מפרויקטים קודמים כמו כן אל תרוץ לחתום במידי (כמובן תתן הרגשה שכן כדי ששכנים אחרים לא יתקעו בגלל שישמעו שגם אתה לא רוצה וחבל פינוי בינוי זה מינוף ענק עם כמעט אפס הוצאות מצידך) לפי החתימה הייתי ממליץ להתייעץ על החוזה עם מישהו שמבין בנושא אפילו לשלם לעו"ד פרטי רק על פגישת ייעוץ העו"ד שתחתום אצלו מקבל את השכ"ט מהחברה ככה שגם אם נציגות הדיירים בחרה אותו בסופו של דבר בעל המאה הוא בעל הדעה עוד דבר אם יש לך אפשרות להוסיף איזה הרחבה כלשהי (שמעתי שאפילו רק אישורים מהעירייה) זה יכול להוסיף לך עוד מ"ר בדירת התמורה זה מה שעולה לי עכשיו בראש אולי חברי הפורום יחכימו אותנו עוד
  • חוברות מבית דירה על הקרקע

נדל"ן קניית דירה פריפריה
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    143 צפיות
    מ
    @הדוכס ציטוט מהחוברת: פרק ה' מקומות עבודה במרכז משלמים יותר מאשר בפריפריה במרכז החיים יקרים יותר יש עבודות שאין הבדל במשכורות בין הפריפריה למרכז ואז גם אם גרים במרכז מרויחים כמו בפריפריה ומשלמים על המחיה כמו במרכז אכן יש עבודות שהמשכורות גבוהות יותר במרכז אבל מאידך משלמים יותר על החיים במרכז וצריך לעשות חישוב מה יותר רווחי האם לגור במרכז להרויח יותר ולשלם יותר או לגור בפריפריה להרויח פחות ולשלם פחות. החוברת מאוד יפה ומסבירה הכל, בכדי לתת לזוצ באמת לקבל החלטה מושכלת ולשמור על אמינות כמו בשאר הפרקים בחוברת אודה לך אם תוכל להוסיף כמה משפטים בסגנון הבא: יש מקומות בפריפריה שרק בציבור החרדי היא פריפריה בגלל המרחק מהמרכז, אבל מבחינה כלכלית הקהילה נמצאת ליד מרכזי תעסוקה, ויש תעסוקה בשפע ואין קשיי פרנסה. ויש מקומות בפריפריה שגם מבחינת המדינה זה מוגדר פריפריה כלכלית שיש שם פחות מקומות תעסוקה. הקהילות עושות מאמץ רב לדאוג לכל משפחה לתעסוקה, לעיתים בשכר נמוך יותר ולעיתים זה רחוק יותר מהעיר, אבל מאוד משתדלים לעזור ....
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    770 צפיות
    ש
    @סומכוס אָמַר רַבִּי יוֹחָנָן: מִי שֶׁהִנִּיחַ לוֹ אָבִיו מָעוֹת הַרְבֵּה, וְרוֹצֶה לְאַבְּדָן… וְיִשְׂכֹּר פּוֹעֲלִים וְאַל יֵשֵׁב עִמָּהֶם. זה נכון גם על מפקח בניה גם הוא צריך לדעת שיש מישהו שבודק אותו
  • 0 הצבעות
    33 פוסטים
    775 צפיות
    א
    @הקול-השפוי כתב בהאם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?: אם המדינה רוצה לגבות מהאזרחים כזאת ריבית, היא צריכה גם לשלם אותה. היא גובה ריבית על כסף שלא שילמת לפי דרישתה. ולכן היא תשלם לך ריבית על כסף שדרשת חזרה ולא קיבלת.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    639 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים