דילוג לתוכן

מה עדיף פסגות או אלטשולר?

מסחר עצמאי
7 4 28 2
נושא זה פוצל מתוך הנושא תכלס מה עדיף מונטיפיורי

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    15 פוסטים
    284 צפיות
    ב
    @יושב-בגנים כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?: @חופש-כלכלי רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא? ההיפך הוא הנכון, מכיוון שהנושא קיבל תאוצה ויש הרבה ענין סביבו, בישקתי להכפיל את הענין. מזה ומזה אל תנח ידיך
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    406 צפיות
    א
    @טריידר מאמין שלסכומים (וגודל שלהם ביחס לתנועות בחשבון שלך בבנק) יש משמעות.
  • המלצה על מינוף-אופציות או מרג'ין

מסחר עצמאי
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    188 צפיות
    עומק הסיכויע
    @בלבנון-ישגה יש הרבה צורות מינוף ובכל אחת חסרון ויתרון והמשותף ביניהם שצריך להבין אותם ואחרי שמבינים השאלה כבר נפתרת מעצמה. מאד לא מומלץ להחליט על סמך טיפים בפורומים. (גם חסר נתונים לאיזה תרחיש אתה מכין מינוף כך שגם כל טיפ לא יהיה מדויק) מקווה שתבין אותי על הצד היותר חיובי
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    777 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים
  • 5 הצבעות
    59 פוסטים
    4k צפיות
    צ
    @אבי-ה-נערה תסתכל שם בלשונית החזקות שם כתוב באיזה דברים זה מושקע, גם Sַַ&P500, גם נאסד"ק 100, גם ת"א 90, ת"א 125, אופציות על ת"א 35.