דילוג לתוכן

גידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי באמצעות שער דולר/שקל – האם זה עובד?

מסחר עצמאי
51 10 456 10

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    36 צפיות
    עומק הסיכויע
    לפעמים אפשר לדחות אותו עם האופציות
  • 1 הצבעות
    22 פוסטים
    144 צפיות
    משקיע זהיר מידימ
    @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: על החלק הראשון בדבריך לדעתך מותר הלכתית לסחור באופציות על החברה שמעסיקה אותך למרות שבחוזה הם אומרים שאסור? אם אוסרים בחוזה זה שאלה של גזל (אני עובד אצל גוי אבל גזל עכו"ם אסור על פי הלכה) אני חשבתי שאתה מתכוון שעצם הפעולה גוזלת מהחברה. @שמח-לעזור כתב בהאם יש אפשרות באופציות להפחית סיכון בלי אירוע מס?: מוודא שהבנתי את הדוגמא שלך .... אלא מה, תמכור את האופציה ששווה בסוף השנה בעצם 40 אם הבנתי נכון ואז תישאר עם מניות (שעדיין אצל הנאמן) ששווים 6,000 + 4,000 תמורת האופציה וגידרת את ההפסד למחיר הפרמיה אני בכיוון? כן אבל כיוון שאני אישית לא מספיק בקי באופציות אמרתי שיותר נכון ללמד את @עומק-הסיכוי את כללי הRSU שהם די פשוטים ולקבל ממנו ייעוץ בהתאם לצרכים הספציפיים.
  • 5 הצבעות
    16 פוסטים
    317 צפיות
    ל
    אולי צריך גירסה אחרת?
  • בית השקעות מומלץ

מסחר עצמאי מסחר עצמאי
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    239 צפיות
    ס
    דיסקונט ללקוח צעיר משתלם מאוד, בלי עמלות, [במסחר בישראל] אתר מאוד נגיש, שרות לקוחות מעולה, [יש קו יעודי לשרות לקוחות בנושא שוק ההון] רק צריך להיות לקוח שצריכים אותך, כדי שאחרי גיל 26 יאריכו לך את החשבון ללא עמלות. [אם מישהוא נסה, וקיבל או לא קיבל, נשמח שיעדכן]
  • מסחר יומי - למה זה לא משתלם ?

הועבר מסחר עצמאי מסחר יומי מניות
    34
    3 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    מצטט מאשכול אחר: @ביזנייעס כתב בהמדריך למשקיע המתחיל: הפגישה הראשונה שלי עם שוק ההון הגיעה מפרסומת,  פרסומת נוצצת ומושכת שבישרה לי על הכנסות של 20,000 ₪ בחודש, בשעתיים עבודה יומיות,  האמת הסתנוורתי, פעמוני גאולה הדהדו באוזניי, וחיכיתי בכליון עיניים לוובינר המובטח.  את הציפייה העברתי בשיטוטים ברשת, שכללו את מילת החיפוש שוק ההון.  הזמן חלף וההתלהבות שככה, כבר הבנתי שאני לא עומד לפגוש את ממציא הגלגל או את קולומבוס, אך התקווה עוד בערה בי,  כך מצאתי את עצמי מכלה את מעותי הבודדות, על שלל קורסים ממגוון מרצים ונוכלים, ועוד לא מצאתי את הבשורה.  ניסיתי לסחור מעט, אך בהתאם לכספים שהשקעתי, הרווחים לכשהיו, היו דלים. @ביזנייעס נשמח להחכים עוד !