דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 7 הצבעות
    25 פוסטים
    491 צפיות
    שמיל שמילש
    @שמח-לעזור כמעט כל אדם באימון יכול להגדיר לעצמו את המטרות בצורה מדויקת יותר, לקבל כלים נכונים איך לפעול, להסיר חסמים שמונעים ממנו [צריך לזכור שהמציאות הפיננסית של ימינו מורכבת מאוד בעיקר מבחינה התנהלותית] להגיע ליעדים גבוהים יותר משחשב. בסופו של דבר השכל לא גדל על העצים יש אנשים עם הבנה פיננסית רחבה יותר מאדם רגיל [גם אם זה תחום שמענין אותו] ולכן לדעתי הקטנה יש מה לשפר. האם אתה המיינסטרים של הקורס? ככל הנראה התשובה היא לא, אך האם יש לך מה לשפר, גם אני שלא הלכתי לשם [עדיין] מאמין שיש מה לשפר ולקדם.
  • 3 הצבעות
    26 פוסטים
    1k צפיות
    ב
    ודאי שהדבר הכי נכון הוא לעזור לאדם לצאת ממצבו וזו המעלה הגדולה בצדקה אבל ודאי שאם יבואו למנהלי הגמחי"ם שגם כך משקיעים מזמנם ואני מאמין שרובם אם לא כולם ללא תמורה ועל חשבון המשפחה ויבקשו מהם להתחיל לתחקר את הלווים זה לא לעניין במיוחד שלא תמיד זה נעים למלווה
  • 3 הצבעות
    11 פוסטים
    714 צפיות
    ב
    @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק הפועלים מחלק מניות לכמיליון מלקוחותיו: @רואה-את-הנולד ניסן עציוני כתב: רק לציין שלדעת רוב הרבנים (תשואה כהלכה, גלאט הון והעדה"ח) אסור לסחור במניות בנק הפועלים משום ריבית דאורייתא, ולדעת הרב דביר זה מותר. יש מכתב שהרב דביר כותב מפורש שמותר?
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • 1 הצבעות
    13 פוסטים
    991 צפיות
    צ
    @נחמן-רוזנבלום אה"נ אין לקוות לסיכוי מבלי להבין את הסיכון, ובמאמר המוסגר כל החיים שלנו הם סביב נטילת סיכונים בגלל הסיכויים.