דילוג לתוכן

חישוב השקעה בשוק ההון- פעימות לא אחידות

שוק ההון והשקעות
5 3 63 3

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    14 פוסטים
    167 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    אני לא מבין, למה הדיון מתמקד בכמה הריבית טובה מול הלוואה מהבנק, מה שלדעתי הכי טוב זה להשקיע בשוק ההון ובמקביל להחזיר את החזרי המשכנתא, ויש בזה הטבה כפולה : תשואה בטוחה בגובה הריבית + ללא מיסוי כלל, ובכסף שנחסך מהמשכנתא אני משקיע בשוק ההון. ובמקסימום בחתונת הילדים מוצאים שוב משכנתא או בעדיפות לקחת הלוואה כנגד ההשקעה בשוק ההון.
  • חריגה לא משמעותית בחשבון

שוק ההון והשקעות בנקאות עככ
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    135 צפיות
    איציק התותחא
    @TT446 כתב בחריגה לא משמעותית בחשבון: אם יש לי אובר של 2700 שקל ואני מתקיים מקצבה ובמשך כמה חודשים היא תמחזר את עצמה (לא עובד היום) של קצבה/חריגה זה יגרום לבנק לקום לתחיה? כן, בוודאי. תתקשר לבנק ותסביר להם שאמורים לאשר לך שוב את הקצבה, ולבקש לקחת הלוואה או להגדיל את המסגרת.
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    724 צפיות
    ס
    תמונה אחת שווה אלף מילים אזרח אמריקאי ושוק ההון, כל מה שצריך לדעת! מיסוי אמריקאי: מהו מס PFIC המאיים? מיסוי אמריקאי: מהו מס עזבון? בני זוג שאחד אמריקאי ואחד לא, על שם מי לפתוח חשבון השקעות? קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי השקעות זרים לבתי השקעות ישראלים קניית קרנות אמריקאיות: השוואה בין בתי ההשקעות הישראלים עדכונים חשובים בקרנות S&P 500 פופולריות + טיפ רוצים להפטר ממס רווח הון? כל המידע על החזר מס, כאן! קיבלתם דמי לידה השנה? יתכן שמגיע לכם יותר! תזכורות לקראת סוף שנת המס
  • כך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון

שוק ההון והשקעות
    13
    1 הצבעות
    13 פוסטים
    287 צפיות
    טריידרט
    @שמיל-שמיל כתב בכך ננצל נקודות זיכוי בהשקעה בשוק ההון: @טריידר המדינה חתומה על הית"ע נכון, אבל עד כמה שצריך עקרונית הית"ע, יהיו אלו שמחמירים לא להסתמך על הית"ע, מה שהופך את קבלת הריבת בהחזר מס לבעייתי...
  • ביטקוין, לא מדבר אלי!

הועבר שוק ההון והשקעות ביטקוין קריפטו
    29
    8 הצבעות
    29 פוסטים
    988 צפיות
    א
    @abaye123 ברוך הבא! כבוד גדול לראותך כאן.