דילוג לתוכן

מינוף בשוק ההון - כדאיות / סיכון / איך

שוק ההון והשקעות
21 6 475 6

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    64 צפיות
    ב
    ע"פ גי פי טי סך הקרן שהושקעה 240,000 ערך צפוי לפני מס 663,402 רווח צפוי לפני מס 423,402 מס רווחי הון (25%) 105,850 סך התשואה הצפויה לאחר מס 557,552
  • 0 הצבעות
    24 פוסטים
    168 צפיות
    בואו חשבון.ב
    @שמש-מרפא כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?: זו דוגמה לא הכי מוצלחת. אתה מדבר על הממונפות שצמודות לחברות ספציפיות (במקרה הזה חברה בעייתית בפני עצמה). הסיכוי שהS&P ירד במעל 60% קיים אבל לא ממש גבוה, בוודאי ביחס לתנודתיות של חברה ספציפית וספקולטיבית. זה באמת פוסט שכתבתי במקום אחר, העתקתי אותו לכאן כי הוא עם נתונים מדויקים. באתי לומר שבעוד למסיס יש צורך בעליה של 200 אחוז כדי לחזור למחקה יש צורך של הרבה הרבה יותר מפי 2. אקח דוגמא ממחקי מדדים. בעוד מדד הנאסדק (קרן QQQ) עשתה תשואה של 98 אחוז בחמש שנים האחרונות המחקה שלה פי 2 עשתה תשואה של 151 אחוז, והמחקה פי 3 עשתה רק של 141.
  • 1 הצבעות
    71 פוסטים
    2k צפיות
    א
    @צמיחה כל הענין פה זה שאתה לא מוציא שקל מהכיס ואין צורך לשנות את כל התקציב החודשי שלך ברור שאם תשלם שפיצר זה יהיה הרבה יותר זול החזר ההלואה וגם ריבית כל חודש יהיה קצת פחות מבלון מלא במקרה האחרון לא נראה לי שיש הבדל מדי גדול
  • 1 הצבעות
    64 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: איך שפתחת את האשכול היה נשמע שיש איזה טעות בעצם האסטרטגיה ועדיין! @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: עכשיו אתה טוען במקרה שאחרי כמה שנים היה כבר זינוק משמעותי אולי יש מקום להעביר את הכסף למסלול עם סיכון נמוך אני כתבתי מפורש לא רק במקרה של זינוק- כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל אם עברו כמה שנים טובות והשוק רק עלה לפי הממוצע שלו, וכ"ש אם הוא נתן קפיצה מעל לממוצע, עיקר הטענה שלי לגבי עליה ממוצעת ולא רק בזינוק רק הוספתי שאם היה זינוק כ"ש שזה כך. @בוטח-בה כתב בהאסטרטגיה בשוק ההון!: אבל צריך שיהיה זינוק ממש משמעותי כמו אחרי הירידה בקורונה -מרץ 2020 למה צריך זינוק? גם בלי זינוק, כפי שהסברתי, יש חשש שהשוק ירד ולא יספיק להתאושש בתקופה הקצרה שנשארה לך עד שתצטרך את הכסף.
  • אתרים מומלצים - שוק ההון

שוק ההון והשקעות המלצות מידע
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    BloxTax מערכת להנפקת דו"ח עבור רשות המיסים על אחזקת קריפטו (ביטקוין) בארנק פרטי ובורסות זרות המערכת/החברה בפיקוח ואישור רשות המיסים ורשות ני"ע בישראל (כ900 ש"ח | חובת דו"ח חל רק על קניה ומכירה | קניה ואחזקה לא מחייב דו"ח)