דילוג לתוכן

ליווי כלכלי למשפחה – תהליך ייעוץ פיננסי בעלות סמלית

כלכלת המשפחה
3 2 103 2
  • שלום רב,

אני לומד בימים אלו קורס ייעוץ כלכלי למשפחות, ובמסגרת הלימודים אני מחפש משפחה שמעוניינת לעבור תהליך ליווי כלכלי.

הליווי יינתן בעלות סמלית, ויתמקד ב:
    מודעות כלכלית
    שינוי והתייעלות
    בניית תקציב משפחתי מותאם

אם אתם מעוניינים, ניתן לשלוח לי מייל לכתובת: lazibmimushkal@gmail.com
    או להגיב כאן באישי

• שלום רב,

אני לומד בימים אלו קורס ייעוץ כלכלי למשפחות, ובמסגרת הלימודים אני מחפש משפחה שמעוניינת לעבור תהליך ליווי כלכלי.

הליווי יינתן בעלות סמלית, ויתמקד ב:
    מודעות כלכלית
    שינוי והתייעלות
    בניית תקציב משפחתי מותאם

אם אתם מעוניינים, ניתן לשלוח לי מייל לכתובת: lazibmimushkal@gmail.com
    או להגיב כאן באישי

@elimk
    כל הכבוד,
    תעשה חיל.

רק לא הבנתי במה עוסק הייעוץ שלך,
    בכותרת כתוב ייעוץ פיננסי,
    ואילו בתוכן כתבת ייעוץ כלכלי.

• צודק.
    הכוונה ליעוץ וליווי כלכלי למשפחות

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    124 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני ב''ה מציעה שירות של פגישות מיפוי לקראת רכישת דירה, תוך התחשבות מעמיקה בתכנון הכלכלי שלכם, עלויות נלוות, הון עצמי ראשוני ויכולת החזר, ומביאה דוגמאות של איזורים להשקעות שמתאימים לכם, סיכונים וסיכויים של כל סוג השקעה- לפי מה שקורה כעת בשוק. 02-6-310-301 שלוחה 1, או במייל TAZRIM@TAZRIM1000.COM
  • 7 הצבעות
    25 פוסטים
    625 צפיות
    שמיל שמילש
    @שמח-לעזור כמעט כל אדם באימון יכול להגדיר לעצמו את המטרות בצורה מדויקת יותר, לקבל כלים נכונים איך לפעול, להסיר חסמים שמונעים ממנו [צריך לזכור שהמציאות הפיננסית של ימינו מורכבת מאוד בעיקר מבחינה התנהלותית] להגיע ליעדים גבוהים יותר משחשב. בסופו של דבר השכל לא גדל על העצים יש אנשים עם הבנה פיננסית רחבה יותר מאדם רגיל [גם אם זה תחום שמענין אותו] ולכן לדעתי הקטנה יש מה לשפר. האם אתה המיינסטרים של הקורס? ככל הנראה התשובה היא לא, אך האם יש לך מה לשפר, גם אני שלא הלכתי לשם [עדיין] מאמין שיש מה לשפר ולקדם.
  • 2 הצבעות
    16 פוסטים
    469 צפיות
    א
    @N-R-Y כתב באיך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת: לא הבנתי, מה הבעיה להכניס לקרן כספית כך שאינו ממש בעו"ש וגם לא נשחק @מפתח_בינה כתב באיך כדאי לנהל את הדמי לידה שתשמש כתחליף למשכורת: למה בעייתי לי קרן כספית כאזרח אמריקאי.
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    215 צפיות
    טריידרט
    חישוב התקציב החודשי עושה לך כאב ראש ? כל עשירי בחודש אתה מוצא את עצמך עם ערימת ניירות ? אין לך מושג כמה כסף יש לך, ואיפה זה נמצא ? . מצו"ב קובץ אקסל (פשוט) עבור חישוב התקציב החודשי בקלות: תקציב חודשי.xlsx *אין לגעת בקוביות הצבועות, הם מתוכננות לחישוב אוטומטי. **הקובץ הועלה כאן ללא התחייבות לשירות לקוחות, המבין כבר יבין. ***אם למישהו יש קובץ יותר איכותי - שיעלה כאן לטובת הציבור. ***כמובן אפשר גם לשפר את הקובץ, ולהעלות את השדרוג כאן.
  • 2 הצבעות
    11 פוסטים
    365 צפיות
    צ
    @טריידר הרעיון נכון, אבל אם זה נמצא באג"ח אז זה לא מיועד לטווח הארוך, וכפי הנראה שאם יש משכנתא שהריבית עליה יותר גבוהה מהתשואה של ההשקעה לטווח הבינוני, לכאורה המשקיע עשה את הדברים לבד בלי להתייעץ...