דילוג לתוכן

סקר: הוצאות חודשיות לנפש

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    24 פוסטים
    1k צפיות
    יאיר22י
    מעדכן גם פה! קיבלתי בחודשיים האחרונים בערך 800 מיילים עם בקשות לשיפורים במערכת אני עובד כל הזמן ומשפר את הדברים. הוספתי היום אפשרות שרבים מכם ביקשתם - תת קטגוריות. לדוגמה מזון מתחלק לתתי קטגוריות קטנים מה שיאפשר לנהל את התקציב מדוייק יותר. בנוסף בעזרת השם בחודש הקרוב תעלה גרסה 2 של המערכת. הולך להיות שם שיפורים מכל המיילים שקיבלתי ואחרי שהבנתי בדיוק מה הפערים שמקשים על השימוש היום! אם יש עוד בעיות או דברים שהייתם רוצים שיכנסו בגרסה 2 של המערכת אשמח ממש שתכתבו פה
  • 0 הצבעות
    33 פוסטים
    1k צפיות
    ש
    אפשר לחלק את העצות לשני חלקים. א. ליישם את ההמלצות לגבי צריכת החשמל. להוריד את השלטר ולבדוק אם המונה מטפס, לבדוק אם המס' שעל המונה תואם את קריאת חברת החשמל, לבדוק אם יש תקלה במונה עצמו, להזמין חשמלאי. ב. לגבי אופן הפנייה לחברת חשמל. להגיש תלונה ל: מבקר המדינה, פניות הציבור בכנסת.
  • 14 הצבעות
    8 פוסטים
    533 צפיות
    ה
    @פלוס בדיוק בשביל זה נועד מסגרת אשראי
  • 7 הצבעות
    25 פוסטים
    997 צפיות
    שמיל שמילש
    @שמח-לעזור כמעט כל אדם באימון יכול להגדיר לעצמו את המטרות בצורה מדויקת יותר, לקבל כלים נכונים איך לפעול, להסיר חסמים שמונעים ממנו [צריך לזכור שהמציאות הפיננסית של ימינו מורכבת מאוד בעיקר מבחינה התנהלותית] להגיע ליעדים גבוהים יותר משחשב. בסופו של דבר השכל לא גדל על העצים יש אנשים עם הבנה פיננסית רחבה יותר מאדם רגיל [גם אם זה תחום שמענין אותו] ולכן לדעתי הקטנה יש מה לשפר. האם אתה המיינסטרים של הקורס? ככל הנראה התשובה היא לא, אך האם יש לך מה לשפר, גם אני שלא הלכתי לשם [עדיין] מאמין שיש מה לשפר ולקדם.
  • מה עולה יותר לחם או מכונת כביסה?

כלכלת המשפחה כלכלה נבונה
    14
    18 הצבעות
    14 פוסטים
    752 צפיות
    פשוט יהודיפ
    @הגיוני כתב במה עולה יותר לחם או מכונת כביסה?: @פשוט-יהודי יפה מאד! זה מתחבר לאשכול שלי- "איפה תרויחו הכי הרבה כסף". שהמכנה המשותף- לקבל פרספקטיבה אחידה לכל ההוצאות ההשקעות ושאר פעולות פיננסיות, וכשמחשבים את זה ברמה החודשית- זה הכי ברור, לצייר את זה מול העינים ולהשוות. אהבתי! תודה!