דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן ומשכנתאות
53 12 1.6k 12

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    10 פוסטים
    223 צפיות
    מ
    לגופם של דברים: אני משער שהינך סומך על שיקול דעתך, כי הרי אם לא, מדוע שאלת -הרי גם התשובות שתקבל כאן יהיו נגועות, אל על כרחך שבדברים שבסברא, אתה בוחן אם הם מתקבלים על הדעת או לא, רוב הנידונים הם עניינים שבשיקול דעת, (אין אחד שיודע לחזות את העתיד). לגבי עובדות ניתן לברר בקלות יחסית. ומה שלא זה ולא זה, אכן אל תסמוך על אף אחד-כולל מי שלא נגוע, הרי מהיכן הינך יודע שהוא אכן מבין? אני מניח שרוב חברי הפורום (כולל אנוכי הקטן), אין להם שום אינטרס לא בזה ולא בזה, (אני אישית מושקע קצת בשוק הנדל"ן, והרבה פחות בשוק ההון, ועם זאת סבור שעדיפה בהרבה השקעה בשוק ההון). מרבית הממליצים משקיעים בעצמם באפיק שעליו הם ממליצים, כלומר הם מאמינים באמת בנכונות המלצתם. סתם שאלה, מה הינך עושה כשאתה צריך החלטה רפואית? סומך על הרופא הלא דתי עם אינטרסים ברורים? על העסקנים הרפואיים שגם להם בדר"כ יש אינטרסים, (חיוביים!! (לשמור על קשרים עם רופאים וכו')? אם שאלת למעשה (באמת?!), דבר ראשון פיזור- לא מניחים את כל הביצים בסל אחד, שנית- אם אכן לא הנדל"ן ולא שוק ההון- משכנעים אותך, ואתה חושש, ניתן להניח את הכסף בקרן כספית (עם הכשר!), אני מקוה שאתה לא חושד בי שיש לי בזה אינטרס כלשהוא . או כמובן בגמ"ח. מקווה שיישרנו את ההדורים!!
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    114 צפיות
    י
    מחפש דירת 3 חדרים במורדות גילה{הפרויקט החדש}....אשמח למידע על אנשם שמשכירים עדיפות לטווח ארוך....
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    650 צפיות
    AharonA
    כל הנושא של שכנים, קפידות, וכו' תלוי מאוד באיזור/בנין בו הדירה נמצאת.. שכן יש אזורים/בנינים למשל בפ"ת וכן בעוד ערים שכל הדירות שם (כמעט) מושכרים לעובדים או דברים בסגנון, ובכל מקרה מה ש @השומר כתב מאוד חשוב להזהר.. מנסיון..
  • השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן ומשכנתאות
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    513 צפיות
    מ
    https://magdilim.co.il/140520251232-2/
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    287 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.