דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"
-
מה שצריך לדעת זה שכמה שזה רעיון טוב, יש לזה את החסרונות..
(בעיקר תלוי מה מצב הנכס, מבחינת בלאי, נזקים, וכו', והמיקום בו הדירה נמצאת, מבחינת שכנים וכו',)
אני מתעסק בזה לאחרונה..
אבל בהחלט הרעיון עובד.
ומבחינת ביקוש מהחברות, יש ביקוש, צריך למצוא את החברות הנכונות.@Aharon אשמח למספר שלך
-
@משהמשה אשמח למספר שוב הוא נמחק לי
תודה -
היום שמעתי מחבר שיש לו דירה
שהציעו לו להכניס פועלים ומי שהציע לו את זה גם מנהל כאלו דברים
בגדול ההצעה היתה
1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"ח
מה שאמרתי לו שיבדוק
א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה
ב. האם אפשר להתקזז על נקודות זיכוי וקבלות והוצאות של זה (תיקונים וכו')
אם יש למישהו תשובות אשמח שיעלה את זה לתועלת הכללאין לי שום קשר לאנשים שמנהלים את זה ואני לא יודע מי הם
@בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה
בגדול המדינה לא מתעניינת בזה ואתה לא אמור לעדכן אף אחד.
ואם לא עשית שינויים לא חוקיים כמו חלוקה ליחידות
בגדול אין לעירייה מה לעשות נגדך גם אם יש שכן שמתלונן.
וגם לא נראה לי שזה מוגדר עסק,
זו שכירות למגורים במחיר יקר ובלאי גבוה.@צמיחה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
@משהמשה
בהחלט נשמע רעיון טוב,
מעניין כמה הם מכניסים בדירה אחת,
וכמה כסף החברה משלמת למשכיר.הייתי פעם בתוך דירה כזו דוחפים מיטות בכל מקום אפשרי כולל במטבח.
משלמים למנהל בערך כמו שמקובל בניהול של דירות מחולקות.
כמו שכתב@בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
בגדול ההצעה היתה
1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"חמה שחשוב לדעת שיש הוצאות של בלאי
ומקובל לחשבן שיש הוצאות בסדר גודל של הכנסה מהשכירות של חודש אחד בשנה. -
@משהמשה
לילה טוב
ראיתי שאתה מבין ענין ...
כתבת פה שאתה מכיר אחד שמתעסק עם דירות שותפים בפ"ת
יש לי הצעה ברעיון הזה יש שאתה שולח לי את המספר שלו
תודה רבה על העזרה
spring7161885@gmail.com -
@משה-שווארץ אם מעניין אתכם יש לי הכרות עם מתווך מאוד אמין בפתח תקווה,
הוא מתעסק עם דירות בכלל ולא רק עם דירות שותפים (הוא לא משווק דווקא לציבור החרדי ואכמ''ל)
אבל יודע לחבר למי שמחלק את הדירות ומשכיר אותם וכו'. -
@משה-שווארץ אם מעניין אתכם יש לי הכרות עם מתווך מאוד אמין בפתח תקווה,
הוא מתעסק עם דירות בכלל ולא רק עם דירות שותפים (הוא לא משווק דווקא לציבור החרדי ואכמ''ל)
אבל יודע לחבר למי שמחלק את הדירות ומשכיר אותם וכו'.@מרים-הורביץ-נכסים אשמח למספר
-
@יאיר-אלדרק
שלחו לי מייל אשלח לכם חזרה
(אני לא מצרפת אף אחד שלא ביקש לרשימת תפוצה...) -
יש לי חבר שעשה את זה קנה דירה גדולה משכיר ב10.000 לחודש נראה לי 10 מיטות אבל היה לו בלגן עם השכנים כי נכנס לו בטעות זוג ערבי שעשה מלא בעיות ויש לו כל הזמן בעיות בצנרת חשמל וכו כי זה דירה ישנה כל ודש משלם לניהול הנכס נראה לי 800 שח
אין לו כבר כח לכל הבלגן הזה
לשיקולך -
יש לי חבר שעשה את זה קנה דירה גדולה משכיר ב10.000 לחודש נראה לי 10 מיטות אבל היה לו בלגן עם השכנים כי נכנס לו בטעות זוג ערבי שעשה מלא בעיות ויש לו כל הזמן בעיות בצנרת חשמל וכו כי זה דירה ישנה כל ודש משלם לניהול הנכס נראה לי 800 שח
לשיקולך@שמואל-כ כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
לשיקולךבהחלט מצוי
ולכן חשוב שיהיה מתווך ומנהל נכס אמין, שיודע לזהות בעיות כאלו מראש ולמנוע אותם בס"ד. -
ואני חושבת שזה מתאים למי שיש לו גב כלכלי מאחוריו.
הרבה פעמים מי שאין לו כח לבעיות זה מי שלא מצליח להתמודד עם חודשים 'מתים' והחזרי משכנתא מפלצתיים. -
הרבה פעמים מי שאין לו כח לבעיות זה מי שלא מצליח להתמודד עם חודשים 'מתים' והחזרי משכנתא מפלצתיים.@מרים-הורביץ-נכסים כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
גב כלכלי את לא מתכוונת דוקא אישי, אלא של ההורים שיכולים לעזור אם יהיה צורך, נכון?
אפשר גם להתכונן מראש, למשל צריך לקחת בחשבון שבערך חודש שכירות בשנה יורד על הוצאות בלתי צפויות
ומי שיודע שיכול להיות לו קשה יותר בהמשך
יכול להכין קרן של כמה עשרות אלפים ולהניח אותם בקרן כספית, ובמקרים קשים להשתמש מהם, לעניות דעתי שווה לשלם על זה את הריביות של המשכנתא כי זה נותן שקט נפשי ומאפשר להחזיק את העיסקה למשך שנים. -
@מרים-הורביץ-נכסים כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
גב כלכלי את לא מתכוונת דוקא אישי, אלא של ההורים שיכולים לעזור אם יהיה צורך, נכון?
אפשר גם להתכונן מראש, למשל צריך לקחת בחשבון שבערך חודש שכירות בשנה יורד על הוצאות בלתי צפויות
יכול להכין קרן של כמה עשרות אלפים ולהניח אותם בקרן כספית, ובמקרים קשים להשתמש מהם, לעניות דעתי שווה לשלם על זה את הריביות של המשכנתא כי זה נותן שקט נפשי ומאפשר להחזיק את העיסקה למשך שנים.@משהמשה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
לגמרי.
@משהמשה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
זה בדירה רגילה בפריפריה.
בדירה כזו זה רמת סיכון אחרת. -
@מרים-הורביץ-נכסים כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
יכול להכין קרן של כמה עשרות אלפים ולהניח אותם בקרן כספית, ובמקרים קשים להשתמש מהם, לעניות דעתי שווה לשלם על זה את הריביות של המשכנתא כי זה נותן שקט נפשי ומאפשר להחזיק את העיסקה למשך שנים. -
@משהמשה זה רעיון מעולה אבל גם בהשכרה לעובדים זרים אין ודאות לכל הזמן זה עדין משתלם והייתי מוסיף לחפש באזור מתפתח להתחדשות עירונית או לי רכבת קלה וכו...
@השומר כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
@משהמשה זה רעיון מעולה אבל גם בהשכרה לעובדים זרים אין ודאות לכל הזמן זה עדין משתלם והייתי מוסיף לחפש באזור מתפתח להתחדשות עירונית או לי רכבת קלה וכו...
לא דיברתי על השכרה לעובדים זרים סתם
מה שיש בפ"ת זה השכרה לחברות בנייה,
יש המון אתרי הבנייה בפ"ת שצריכים לשכן את הפועלים הסיניים וכו' שלהם
ואם יש לך דירה ליד הרכבת הקלה... אז זה כל אתרי הבנייה בגוש דן
ותמיד תמיד תהיה שם בנייה.