דילוג לתוכן

איך לפרוס את העוגה: חלוקת נכסים בתיק ההשקעות

שוק ההון והשקעות
32 9 266 9

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    11 פוסטים
    346 צפיות
    Y
    רק מקווה שהמעסיק שלי לא יפסיק להפקיד לי בגלל החוק
  • אופטימיזציה בהשקעות לאברכים

מסחר עצמאי השקעה
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    245 צפיות
    שמיל שמילש
    @ניסן-עציוני כתב באופטימיזציה בהשקעות לאברכים: מביחנה חוקית ומציאותית, אין דרך כזו אם אפשר קצת יותר פירוט מדוע אשמח. מה אתה מתכוון מבחינה מציאותית לא שייך? וכן כמה מילים למה זה לא אפשרי חוקית?
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    137 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @רואה-את-הנולד בכלל בכלל לא. יש ועדה מוניטרית שמורכבת מהרבה כלכלנים וכד' שיושבים על זה כשבועיים קודם מועד ההחלטה ודנים עד שמגיעים להחלטה, וגם כשההחלטה היא להשאיר ללא שינוי גם אז זה רק לאחר דיונים של כשבועיים שאז הגיעו להחלטה להשאיר ללא שינוי.
  • 1 הצבעות
    35 פוסטים
    844 צפיות
    abaye123A
    @חושב-שאני-גאון אני לא רואה סיבה הגיונית להעדיף חברה ישראלית ע"פ חברה אמריקאית כמו קראקן וכו' - פערי העמלות הם 70%-80% לפחות לרעת החברות הישראליות.. (בקראקן ספציפית ניתן לעשות מינו פרו במחיר של כ20 ש"ח לחודש, אני עושה מינוי כל פעם שאני מבצע רכישות גדולות ומבטל אותו לאחמ"כ) כמובן שאני מדבר על עמלות של הבורסה ולא על תשלומי הגז של הרשת הבעיה היחידה עם חברות חיצוניות שקשה למשוך את זה לבנק אח"כ אבל יש על זה דיונים לאחרונה, ואני מאמין שעד שהחברים פה יעשו רווחים משמעותיים כאלו הענין כבר יסודר..
  • 13 הצבעות
    34 פוסטים
    1k צפיות
    טריידרט
    מצרף כאן קטע שקיבלתי היום מיועץ השקעות: שבוע שעבר, חול המועד. חוף בית ינאי. אשתי ואני, חמישה ילדים, חברים, משפחה – אווירה של חג. ופתאום – שני כרישים שוחים במים. קרוב. קרוב מדי. הנה תמונה שצילמתי מהחוף. החוף נעצר, כולם מתכנסים, מצלמים. אני לא מרשה לאף ילד להיכנס למים. ואז, כמובן – כמה צעירים גאונים קופצים פנימה. מנסים לגעת בכרישים. המציל צורח, מאיים בקנס, רק אז הם יוצאים. והם? מקללים. תפסתי אחד מהם ואמרתי לו בפשטות: "יש סיכונים שפשוט לא שווה לקחת." .... והנה, רק אתמול – שחיין נכנס לחוף בחדרה… וכריש טרף אותו למוות. מצמרר. ..... להבדיל אלף אלפי הבדלות. גם בהשקעות. מבחוץ, הכל נראה נוצץ: פרויקטים נוצצים, הטבות מגניבות, מניות שעולות בלי סוף, קרקעות שעוד רגע גורמות לך להתעשר, אבל הסיכונים לא תמיד מובנים וברורים. מי שלא יודע לקרוא את הקרקע, מי שלא יודע לזהות את הסיכונים ופועל בהתאם, פשוט נמצא בסכנה ברורה ומיידית. בטח ובטח בשוק של היום.