דילוג לתוכן

האם יש לחשוש לירידת הדולר

שוק ההון והשקעות
18 8 349 6

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    29 פוסטים
    183 צפיות
    נ
    אני רוצה לשאול דבר אחר למה העיתונים מפרסמים כאלו דברים אין אדם שלא ידע שבסדנו לא חלק.......בשביל כמה שקלים להכשיל אברכים וכי חסר מי שיפרסם ביתד
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    113 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @יום-הדין עקרונית החיסכון לכל ילד שייך בצורה חוקית לילד שלך. מה זה אומר זה לא אומר הרבה, אבל אני מכיר חברה צעירים שהוציאו את הכסף ללא ידיעת ההורים בבחרותם. (אז האמת היא שהם הוציאו דובר על סכומים קטנים אבל זה תמיד יכול לקרות) ככה שכדי שהכסף הזה ישמר ולא יבוזבז על ידי אחד מילדיך אתה תצטרך לחנך את ילדך מגיל צעיר שהכסף הזה מיועד לחתונה או הדירה שלו וכו' או במקרה שח"ו קורה ויורד למישהו ילד מהדרך הכסף יהיה שייך מבחינה חוקית לילד שיוכל גם לבזבז אותו על דברים לא מידי מרנינים.
  • -2 הצבעות
    30 פוסטים
    454 צפיות
    פ
    @הקול-השפוי כתב בהאם הציבור החרדי זנח את הנדל"ן לטובת שוק ההון?: אני חושב שרוב האנשים חושבים שיש אפשריות נהדרות בנדל"ן, בעיקר למתווכים והמשווקים...
  • יש לי נוסחא

שוק ההון והשקעות
    26
    2 הצבעות
    26 פוסטים
    685 צפיות
    צופה ומביטצ
    @אילפא לפי מיטב ידיעתי, אין שום קשר בין ההכנסות לבין הטבת מס, עצם זה שיש לך עוסק זעיר/פטור/מורשה, גם אם אין לו שום הכנסה אתה זכאי להפקיד כל שנה עד התקרה המותרת בחוק לקרן השתלמות ולמשוך בבוא הזמן ללא מס רווחי הון.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    640 צפיות
    מ
    @דוד-גולדברג האמת שבעקבות הסרטון הורדתי אשראי אחד שלא היה כ"כ בשימוש וסתם לקח עמלות.