דילוג לתוכן

האם יש לחשוש לירידת הדולר

נושאים מוצעים

• 3 הצבעות
    10 פוסטים
    154 צפיות
    איש קישא
    @דוד-גולדברג כיודע לאפקט ריבית דריבית קריטי מספר השנים ובמקרה או שלא לקחת מעשה קיצון של אחד שקנה אי שם בשנות השמונים שהאיום האיראני עוד לא החל אפילו.. יש בדברך טעם ונושא לדיון כפי שהעירו לפני אך לי צרמה ההקצנה הזאת, דירה שקונים לילד בגיל 5 ומוכרים בגיל 20 מזדקנת ב15 שנה ולשוק ההון המשמעות של זה קטנה יותר וממש לא קיצונית כפי שתיארת ברוב כישרון וחשבון
  • 7 הצבעות
    240 פוסטים
    5k צפיות
    chavy7032C
    מה שכן מה שלא קריטי עכשיו במיחזור שלא כל כך קריטי עדיף להמתין טיםה ולחכות עד שהמצב ירגע
  • 2 הצבעות
    55 פוסטים
    2k צפיות
    ש
    @אנונימי2 חושב שזה יחס מינוף מאוד גבוה מספיק ירידות של 10-15% שיגיע למרג׳ין קול אם החלטת על מינוף אתה יכול לעשות את זה על 20 אלף שהמינוף יהיה 50% תחזיר את ההלוואה הרבה יותר מהר עם פחות ריבית ושתסיים את ההחזר תמנף שוב (כמו במשיאים)
  • האם שווה לסחור במט"ח?

שוק ההון והשקעות מטח מסחר אקטיבי
    50
    1 הצבעות
    50 פוסטים
    2k צפיות
    ה
    @הקול-השפוי תיקנתי במקור את טעות ההקלדה. ואם זה לא מספיק, אז אסביר: כתבתי 3.3 בזמן שזה היה 3.39 ומסכים שהיה יותר מדויק לכתוב "מתחת ל3.4" לדוגמא, אבל להמשיך את הספרות של המאיות והאלפיות נ"ל חסר טעם כיוון שזה כל הזמן משתנה. בכל אופן אתה תיקנת אותי בטעות (ומקוה שכך) ל3.9! שזו טעות יותר מהותית. אבל הכל שטויות:) זה רק דוגמא כמה "שכל האדם קרוב תמיד יותר לטעות מאשר לידיעה הנכונה" כלשון המסילת ישרים. העיקר החלק השני של ההודעה הקודמת מה שהשבתי ל@טריידר
  • יש לי נוסחא

שוק ההון והשקעות
    26
    2 הצבעות
    26 פוסטים
    841 צפיות
    צופה ומביטצ
    @אילפא לפי מיטב ידיעתי, אין שום קשר בין ההכנסות לבין הטבת מס, עצם זה שיש לך עוסק זעיר/פטור/מורשה, גם אם אין לו שום הכנסה אתה זכאי להפקיד כל שנה עד התקרה המותרת בחוק לקרן השתלמות ולמשוך בבוא הזמן ללא מס רווחי הון.