דילוג לתוכן

האם אפשר לפתוח חשבון השקעות במיטב או הראל וכדומה ולהפקיד לשם מספר אנשים?

נושאים מוצעים

• פתיחת חשבון בפסגות

מסחר עצמאי חשבון השקעות
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    62 צפיות
    אבי ר.א
    @בן-עליה תעשה צילום מסך, ותפתח את התירגום של גוגל יש שם אפשרות להעלות תמונות ולתרגמם, הוא מתרגם בצורה מאוד יפה.
  • האם אני המשקיע הנכון

הועבר שוק ההון והשקעות
    27
    8 הצבעות
    27 פוסטים
    1k צפיות
    א
    @ניסן-עציוני תוכל לשתף באיזה 3 מדדים ? וכן אשמח לקבל הסבר על מסלול עוקב מדדי מניות
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    422 צפיות
    חלמיש צורח
    @אמת-מארץ-תצמח כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: @חלמיש-צור כתב במהפכה בעולם ההשקעות העצמאי !: העברה לחשבון של בית ההשקעות לפי מה שכתב ר' אהרן זלץ, הם אמרו שדווקא לחשבון שלהם בהפועלים. כמובן. שם נמצא החשבון שלהם. רק צריך ליידע אותם על ההעברה. אגב, אפשר ליידע על הוראת קבע רק בזמן ההקמה, ואין צורך ליידע בכל חודש.
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    497 צפיות
    ל
    @אבי-ר. גם אילו לא הייתי אנונימי.... זה טענה של גדולי הכלכלנים... וזה גם סברא פשוטה שצריכה לדון לגופה בלי קשר למקצוענים... הבעיה שגם המקצוענים לא יכולים להבטיח מה יהיה, וכמו שכתבתי בקצרה מדובר בתרחיש מאוד ספציפי- א- המשטר באיראן אכן יפול מהתקיפה. ב' התקיפה תהיה תקיפה מוצלחת אחת ולא מלחמה ארוכה. לא אמרתי מה לעשות או לא. רק להיות מודעים לסיכון הגדול שלפנינו.
  • הערה כללית בנושא תכנון השקעות

שוק ההון והשקעות
    3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    176 צפיות
    טריידרט
    @משה-חיים כתב בהערה כללית בנושא תכנון השקעות: במחיר למשתכן יש אפשרות לעיתים לקבל מחיר נמוך ממחיר שוק ב-500 אלף עד מיליון ש"ח. ואיך אומרים..? - נשמע לי טוב..!! אז אולי עבור הספק הזה, שווה לי להתחיל לעשות מאמצים מסוימים..? אציין, כמדומני עו"ד נתן רוזנבלט כתב שתקופה זו התסיימה, תקציב השתתפות משרד השיכון בהנחות אלו השתנה, ונדיר מאוד (עד בלתי קיים) לזכות כיום בהנחה מעל 600 אש"ח במחיר למשתכן / למטרה. (אכן פעם זה היה כדאי עד כדאי מאוד, חבר שלי זכה בתחנת שידור בי-ם במחיר של 2.8 מליון ש"ח מתחת למחיר השוק!)