דילוג לתוכן

התנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?

הועבר נדל"ן
43 10 787 10
  • @יהודי-רציני על בסיס מה אתה סבור שהשיווק לא יהיה לחרדים ? האם לא מדובר בדירות שמותאמות למגזר החרדי ?

@א-איד מדובר כאן על שיווק מכרזים לקבלנים ולא שיווק דירות ע"י קבלנים!
    ובדרך כלל הצביון נקבע בתנאי מכרז כלומר האם הקבלו חייב לבנות מרפסות סוכה שתי כיורים ועוד!
    ורה"ע (כך ל פי הטענות) מתעקש שהמכרזים לא יהיו לצביון חרדי!

• זה נוגע לכל אחד מאיתנו! כן כן! לכל אחד שיש לו בנים/ אחים שאינם בעלי דירה!
    ויש להם כרגע אפשרות לקנות דירה במרחק 25 דקות מבי"ש ואשדוד ו35 ד' מביתר רק ב850 אלף ש"ח!
    כן שמעתם נכון! אם השכונה הדרום מערבית בקרית גת תצא לשיווק בתקופה הקרובה
    יהיו כ4000 יחי"ד שיוגרלו בהגרלות מחיר מטרה! וכאמור המחיר לדירת 3 חדרים+ חנייה +מחסן= 850 אלף ש"ח!
    כ"א שישלח מייל לעוזרי חברי הכנת החרדיים בידאגו שהשיווק יצא בקרוב!
    בוודאי כאלו שיש להם היכרות קרובה יותר עם נציגי ציבור, יש לכם את האפשרות להשפיע ולעזור לאלפי משםחות חרדיות!

• מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית!
    בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי.

• מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית!
    בידינו לעצור את המחטף ע"י דרישה מנציגי הציבור לעצור את המחטף ולשווק את השכונה במכרזים לצביון חרדי.

@יהודי-רציני לפי הבנתי התב"ע מותאמת לחרדים צריך רק לשווק את הדירות ויש לציבור החרדי שכונה בגודל של העיר ביתר עילית!
    לכן כל אחד שיכול, שישלח פניות לחברי הכנסת והשרים החרדיים בדרישה לתקן את העוול הנורא,

מי שזוכר לפני שנתיים (בממשלת לפיד) כשאישרו את התכנון וזה לא היה מותאם לחרדים, כל החכי"ם והציבור צעקו ועשו בלגן החתימו ועוד....
    איפה אתם עכשיו?

• @יהודי-רציני לפי הבנתי התב"ע מותאמת לחרדים צריך רק לשווק את הדירות ויש לציבור החרדי שכונה בגודל של העיר ביתר עילית!
    לכן כל אחד שיכול, שישלח פניות לחברי הכנסת והשרים החרדיים בדרישה לתקן את העוול הנורא,

מי שזוכר לפני שנתיים (בממשלת לפיד) כשאישרו את התכנון וזה לא היה מותאם לחרדים, כל החכי"ם והציבור צעקו ועשו בלגן החתימו ועוד....
    איפה אתם עכשיו?

@ניק100 כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?:

יש לציבור החרדי שכונה בגודל של העיר ביתר עילית!

כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?:

מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית!

מה שצריך לפעול עכשיו זה השכונה הדרום מערבית שהיא כמו ביתר עילית!

אפשרות לקנות דירה במרחק 25 דקות מבי"ש ואשדוד ו35 ד' מביתר רק ב850 אלף ש"ח!

צריך לעשות לחץ על כל אחד שיכול להשפיע!

• @ניק100 כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?:

יש לציבור החרדי שכונה בגודל של העיר ביתר עילית!

מה יהיה? תתעוררו! תתעוררו! הציבור החרדי יכול להפסיד כאן שכונה בסדר גודל של העיר ביתר עילית!

מה שצריך לפעול עכשיו זה השכונה הדרום מערבית שהיא כמו ביתר עילית!

אפשרות לקנות דירה במרחק 25 דקות מבי"ש ואשדוד ו35 ד' מביתר רק ב850 אלף ש"ח!

צריך לעשות לחץ על כל אחד שיכול להשפיע!

@יהודי-רציני אתה עושה לחץ עלינו?
    תפנה לגורמים הרלוונטים
    מה אני אמור לעשות עם המידע הזה?

• שלום לכולם,

@יהודי-רציני כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?:

(כך ל פי הטענות)

הענין נבדק מול חברי הכנסת החרדים, שבדקו מול בכירי העירייה המקומית.
    מה שהם השיבו לי: "לא דובים ולא זבובים".
    אין לי עוד מה להוסיף. מלבד שמדובר באנשים רציניים שהשכונה בראש מעייניהם, ולא נותנים למרוח אותם.

• שלום לכולם,

(כך ל פי הטענות)

הענין נבדק מול חברי הכנסת החרדים, שבדקו מול בכירי העירייה המקומית.
    מה שהם השיבו לי: "לא דובים ולא זבובים".
    אין לי עוד מה להוסיף. מלבד שמדובר באנשים רציניים שהשכונה בראש מעייניהם, ולא נותנים למרוח אותם.

@איש-יהודי מעניין! אני רק יסביר שיש שתי שכונות במערב,
    שכונה אחת באמת מקודמת בכל הכח וראש העיר דאג להוריד חסמים כדי שהפיתוח יתקדם ועוד...
    שכונה נוספת (דרום מערבית)שאושרה לפני כשלוש שנים וכבר פורסמו מכרזים לשכונה לפני יותר משנתיים,
    לא משווקת כרגע! וע"ז יש טענות שראש העיר תוקע את זה!
    יש לך אפשרות לשאול אותם גם על השכונה הזאת?
    חוץ מזה שנושא השיווקים קשור יותר לרמ"י, ואני שמעתי ממישהו ששלח להם פנייה,
    והתשובה שלהם היה מרומז שזה מתעכב בגלל עניינים פוליטים!
    אבל אדרבה אשמח אם תברר את זה, ואז אני יכתוב שכל מה שכתבתי לא נכון ואני מתחרט מדברי!

• @איש-יהודי מעניין! אני רק יסביר שיש שתי שכונות במערב,
    שכונה אחת באמת מקודמת בכל הכח וראש העיר דאג להוריד חסמים כדי שהפיתוח יתקדם ועוד...
    שכונה נוספת (דרום מערבית)שאושרה לפני כשלוש שנים וכבר פורסמו מכרזים לשכונה לפני יותר משנתיים,
    לא משווקת כרגע! וע"ז יש טענות שראש העיר תוקע את זה!
    חוץ מזה שנושא השיווקים קשור יותר לרמ"י, ואני שמעתי ממישהו ששלח להם פנייה,
    והתשובה שלהם היה מרומז שזה מתעכב בגלל עניינים פוליטים!
    אבל אדרבה אשמח אם תברר את זה, ואז אני יכתוב שכל מה שכתבתי לא נכון ואני מתחרט מדברי!

מדובר באנשים עסוקים מאוד.
    אני שאלתי על מערב קריית גת באופן כללי, ואני מאמין שלו היתה בעיה אמיתית הקשורה לנושא, הם היו יודעים על כך ובטח שומעים על כך בבירור ומטפלים באופן משמעותי...
    משכך, צפירת הרגעה:)

• @יהודי-רציני כתב בהתנכלות לציבור החרדי בקרית גת! מה עושים?:

מדובר באנשים עסוקים מאוד.
    אני שאלתי על מערב קריית גת באופן כללי, ואני מאמין שלו היתה בעיה אמיתית הקשורה לנושא, הם היו יודעים על כך ובטח שומעים על כך בבירור ומטפלים באופן משמעותי...
    משכך, צפירת הרגעה:)

@איש-יהודי הם לא כ"כ עסוקים כמו שאתה עושה אותם... הם יושבים ומבזבזים את הזמן בכנסת...
    דבר שני רוב החברי כנסת בכלל לא מבינים בנושא הזה ובוודאי שלא בשדקויות של שתי שכונות סמוכות הנקראות באותו שם,
    לדעת מה מתקדם ומה לא? חוץ ממשרד הבינוי והשיכון או ח,כ שמתעניין בכך באופן אישי!
    ואגב גם ממשרד הבינוי והשיכון נמסר שיש עיכוב מצד ראש העיר.
    וגם אם נאמר כדבריך שהם "עסוקים" הם בוודאי עסוקים בדברים אחרים ואין להם את הזמן לברר את העניין לעומק!
    אלא ביררו על קרית גת מערב וכמובן שענו להם שזה מתקדם והיה עכישו מכרזים והולך להיות גם הגרלות אח"כ
    וגם הפיחות תשתיות מתקדם צאוד, וכנראה שרוב חברי הכנסת בכלל לא יודעים שיש שכונה נוספת ליד עם אותו מספר דירות.

נושאים מוצעים