הS&P 500 כבר לא יניב תשואה של מעל 10% !!
-
יש קרן פנסיה או קופת גמל של מדד עולמי?
או שההתלבטות היא רק בנוגע מסחר עצמאי וחסכון לכל ילד?@מ.ר.-דרור כתב בהS&P 500 כבר לא יניב תשואה של מעל 10% !!:
יש קרן פנסיה או קופת גמל של מדד עולמי?
יש,
אינפיניטי מסלול הלכה הוא מדד עולמי,
בפנסיה, בקרן השתלמות ובגמל להשקעה.
ובחיסכון לכל ילד.וגם מיטב מניות סחיר.
-
@ביזנייעס כתב בהS&P 500 כבר לא יניב תשואה של מעל 10% !!:
ענית לעצמך
אני אישית לא באמת חושב שכשאמריקה תקרוס יישאר משהו שלא יקרוס בעולם,
רק העמדתי את דברי השואלים כדי שתסביר את עצמך יותר טוב.וגם אני לא נגד העולמי וגם החיסכון של ילדי באינפיניטי. (סתם חושב שהיא חברה טובה אם לא הכי טובה)
-
@אבי-ר. כתב בהS&P 500 כבר לא יניב תשואה של מעל 10% !!:
וגם אני לא נגד העולמי וגם החיסכון של ילדי באינפיניטי. (סתם חושב שהיא חברה טובה אם לא הכי טובה)
מעניין מאוד למה אתה חושב שהיא חברה טובה.
ייתכן מאוד שאתה טועה. -
כהוספה על דברי @ביזנייעס
המדד העולמי מחזיק כל מיני מניות שאולי לא הייתם רוצים להחזיק אותם, אבל אתם מחזיקים אותם כי אתם נמצאים במדד עולמי וזה מה שהוא מציע.
לדוגמא בעשור האבוד המשקיעים אמרו הסנופי כבר לא מוכיח את עצמו, אז נשקיע במדינות מתפתחות שם יש סיכוי לעליות גדולות.
ואז הגיע העשור שאח"כ, הסנופי עלה מאוד, ואילו המדינות המתפתחות נשארו בהתפתחות.
כמו כן מי אמר שאתם מאמינים באירופה, אולי דוקא הגירת המוסלמים תהפוך את המקום לפחות משתלם. -
כהוספה על דברי @ביזנייעס
המדד העולמי מחזיק כל מיני מניות שאולי לא הייתם רוצים להחזיק אותם, אבל אתם מחזיקים אותם כי אתם נמצאים במדד עולמי וזה מה שהוא מציע.
לדוגמא בעשור האבוד המשקיעים אמרו הסנופי כבר לא מוכיח את עצמו, אז נשקיע במדינות מתפתחות שם יש סיכוי לעליות גדולות.
ואז הגיע העשור שאח"כ, הסנופי עלה מאוד, ואילו המדינות המתפתחות נשארו בהתפתחות.
כמו כן מי אמר שאתם מאמינים באירופה, אולי דוקא הגירת המוסלמים תהפוך את המקום לפחות משתלם. -
@צמיחה לא קבעתי שה לא מייצג אלא רק הצגתי את זה כצד וכמובן יש כאלה שיסתכלו על דברים בצורה שונה .
בסוף משקיע פאסיבי לא יכול להתעסק בל הספיקולציות האלה הדרך היחידה שאפשר להיחשף לכלכלת ארצות הברית בצורה עיוורת היא דרך המדד הזה , ובדיוק כמו שלא מתזמנים ירידות אני חושב שלא מתזמנים את סוג הנכסים במדד .
מה שכן אפשר לחשוב בתחילת הדרך ולבחור האם הצורה שבה נבנה מדד S&P500 מתאימה לצרכים שלנו .