דילוג לתוכן

הS&P 500 כבר לא יניב תשואה של מעל 10% !!

שוק ההון והשקעות
33 12 1.0k 13

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    10 פוסטים
    216 צפיות
    מ
    @המומחה כתב באיזה מספר קרן של s&p 500 כשרה הכי מומלצת לקנייה: בטח שיש לדוגמה יש את הקרן המחקה האירית הפופולרית של חברת אינבסקו, שהיא קרן כשרה, אך יש דמי ניהול של 0.9 פעם כל יחידה היתה עולה למעלה מ4000 ש"ח אבל לאחרונה פיצלו את זה וזה יותר זול מספר 1183441 אני יודע. זו קרן סל מחקה. שאלתי על קרן נאמנות.
  • קרן סל מחקה S&P של מגדל

שוק ההון והשקעות שוק ההון קרן סל
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    87 צפיות
    י
    מעוניין להשקיע בקרן סל מחקה S&P בכשרות גלאט הון, מצאתי את הקרן הזו מגדל 1162189 עם דמי ניהול אפסיים (0.01), אבל אני מבין שהיא לא מחקה את כל המדד אלא לפי ערכים של איכות הסביבה וכד'. אשמח לחוו"ד מהמומחים עליה. האם הקרן מומלצת בכל זאת להשקעה ארוכת טווח? אציין שראיתי שהתשואות שלה גבוהות יותר ביחס למחקה S&P של מור 1165810 (דמי ניהול 0.12). תודה רבה.
  • VTI לעומת VOO

הועבר מסחר עצמאי s&p 500 מסחר מסחר עצמאי השקעה בשוק ההון
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    175 צפיות
    שמש מרפאש
    @אפ_על_פי_כן כתב בVTI לעומת VOO: שלום לכולם שאלה למומחי השקעות כאן - בתיק מסחר עצמאי שלי, רציתי לרכוש ETF שעוקב אחרי S&P. (מלבד רוב התיק שהוא VT - מדד עולמי). קניתי יחידות קרן VTI של ואנגארד. (הסיבה שאני קונה קרנות אמריקאיות - בגלל אזרחותי האמריקאית) לאחרונה הבנתי שVTI הוא לא בדיוק S&P, אלא מדד כלל החברות האמריקאיות. השאלה היא כמה קריטיים ההבדלים? אם ארצה לרכוש עוד, עדיף ללכת על ה- S&P המדוייק (כלומר VOO) ? ומה הרציונל להשקיע דווקא ב- VTI או לחילופין דווקא ב- VOO. תודה מראש לעונים... לא ממליץ על VTI. זה מדד שכולל בתוכו את כלל החברות הנסחרות בארה"ב, וזה אומר שיש בו גם הרבה חברות פח.
  • תכלס', קרן פיזית או סינטטית?

מסחר עצמאי s&p 500
    6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    144 צפיות
    ב
    לפי מה שקראתי בסנופי עדיף את הקרן של אינווסקו היא גם צמודת מדד והיא צוברת
  • מה העדכון הבא של המדד?

שוק ההון והשקעות מדד
    11
    0 הצבעות