דילוג לתוכן

תרומות ישראל - החל משנת 2026 עמותות ידווחו על תרומות ישירות לרשות המיסים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    4 פוסטים
    97 צפיות
    צ
    @מנחם-בקר כתב במידע על קרן השתלמות: להבנתי התקרה של ההפקדה שפטורה ממס היא באזור 20,500 ש"ח ושאלתי היא האם בכלל שייך להפקיד יותר מהסכום הזה ולשלם עליו מס או שאין אפשרות כזאת. נכון שאפשר, אבל יותר נוח להפקיד את זה בגמל להשקעה ששם הכספים נזילים כל הזמן, בשונה מקה"ש שזה נעול ל-6 שנים. ותקרת ההפקדות בקה"ש היא 20,566 ש"ח. ראיתי שכתבו הרבה על הלוואות מהחברה שבה משקיעים ולמעשה לא יצא לי ברור כ"כ ורציתי לדעת האם כשאני לדוג' מפקיד 80,000 אני יוכל לקבל 40,000 בהלוואה ל7 שנים וכן אשמח לדעת כמה ריבית צריך לשלם על זה בהנחה ופתחתי קרן השלמות דרך בנקל שהם עובדים עם חברת הראל התנאים באמת שונים מחברה לחברה, הכי טוב שתפנה אליהם ישירות.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    116 צפיות
    ה
    שלום לחברי הפורום הנפלא! אני מנסה כבר הרבה זמן לקבל פיצוי "מבצע עם כלביא" לעסק ללא הצלחה הבעיה היא במעבר מסלול מהוצאות מזכות לפיצוי קבוע אם מישהו נתקל בזה ויודע פתרון אשמח מאוד אם יאיר את עיני תודה נ.ב. מי שלא מבין את הבעיה כנראה לא יוכל לעזור בזה ולכן לא ראיתי צורך לפרט יותר מזה
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    216 צפיות
    א
    @הקול-השפוי אההה. אני חושב שלא, זה חישוב יחידני לכל אחד.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    303 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    439 צפיות
    ש
    @צמיחה אם זו משכנתה שאינה צמודת מדד, אז גם משכנתה קצת יותר גבוהה תהיה משתלמת למעט משכנתא לטווח שהוא יותר ארוך, שאז סטטיסטית היא תתנגש יותר עם זמני שפל במדד, מה שיוליך את הרווח לכיוון של החזרי המשכנתה.